Ponturi tenis - Maximilian Marterer - Carlos Taberner - ATP Challenger Banja Luka - 17.09.2017
Casino_Bauuum_1000x90

Ponturi tenis – Maximilian Marterer – Carlos Taberner – ATP Challenger Banja Luka – 17.09.2017

Maximilian Marterer – Carlos Taberner

Saptamana aceasta aduce in prim-planul tenisului masculin turnee din circuitul Challenger, deoarece la finalul saptamanii sunt programate meciuri din Cupa Davis. In turneul Challenger de la Banja Luka, Bosnia,in jurul orelor 13:30, finala se va desfasura intre germanul Maximilian Marterer si spaniolul Carlos Taberner

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Carlos Taberner

  • Jucatorul spaniol in varsta de 20 de ani, ocupa in prezent locul 275 in clasamentul ATP la simplu, cea mai buna clasare a acetuia fiind locul 268, pozitie ocupata in luna august al acestui an.
  • Acesta s-a axat in acest sezon doar pe turnee din circuitul Challenger si ITF disputate pe zgura, iar cel mai bun rezultat este o finala disputata la un turneu ITF in Spania.
  • In turneul de la Banja Luka a  reusit sa elimine jucatori precum Miomir Kecmanovic, Nikola Milojevic, iar in semifinale a trecut de Pol Toledo Bague.

Maximilan Martener

  • Jucatorul german, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul 117 in clasamentul ATP la simplu.
  • Sezonul de zgura a fost unul mediocru pentru Martener, reusind sa treaca un singur tur in majoritatea turneelor la care a luat parte, fiind eliminat in turul secund al acestora. La Roland Garros a fost eliminat in turul secund al turneului de calificare de italianul Simone Bolleli in 3 seturi.
  • In turneele disputate pe hard la Cincinnati si US Open a reusit sa treaca de tururile de calificari, dar in ambele competitii a fost eliminat inca din primul tur al competitiei.
  • In turneul de la Banja Luka a castigat toate meciurile in minimum de seturi, in fata unor jucatori precum Zdenek Kolar, Danilo Petrovic si Kimmer Coppejans, iar in semifinala l-a eliminat pe italianul Andrea Arnaboldi.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la Banja Luka va fi primul meci direct intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana in acest moment in circuit.

Pronostic Carlos Taberner – Maximilian Marterer

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
  • Maximilian Marterer porneste favorit in aceasta partida, fiind jucatorul mai experimentat, avand o experienta superioada in turneele din circuitul Challenger, adversarul sau preferand sa dispute si meciuri in circuitul ITF, iar in ultima parte a sezonului a disputat meciuri importante in circuitul ATP, la Cincinnati si New York, care ii aduc o experienta foarte buna in ascensiunea carierei.
  • Pronosticul acestui meci este victoria lui Maximilian Marterer  , acesta incercand  sa isi creeze avantaj cu jocul solid pe care l-a aratat de-a lungul acestui turneu, iar Carlos Taberner nu pare a avea jocul suficient de solid pentru a-I oferi o replica pe masura lui Marterer.

Pronostic : Maximilian Marterer castiga cu 2-0 la seturi @2.02

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 19, pierdute 17, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: