Ponturi tenis - Paolo Lorenzi - Damir Dzumhur - ATP Saint Petersburg - 18.09.2017

Ponturi tenis – Paolo Lorenzi – Damir Dzumhur – ATP Saint Petersburg – 18.09.2017

Paolo Lorenzi – Damir Dzumhur

In aceasta saptamana se desfasoara in circuitul ATP turneele de la Metz, Franta, respective St. Petersburg, Rusia, ambele fiind din categoria ATP 250 si se disputa in sala, pe suprafata dura. In primul tur al turneului de la St Petersburg, va avea loc confruntarea dintre italianul Paolo Lorenzi si bosniacul Damir Dzumhur.

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!Paolo Lorenzi

 • Jucatorul italian in varsta de 35 de ani, ocupa in prezent locul 38 in clasamentul ATP de simplu.
 • Cele mai bune rezultate pe zgura in acest an pentru Paolo Lorenzi pe zgura au reprezentat victoria din turneul Challenger de la Caltannisseta si semifinala din turneul de la Budapesta, unde a fost oprit de Lucas Pouille.
 • La Wimbledon a reusit sa castige meciul din primul tur impotriva lui Horacio Zeballos, dar in turul second a fost eliminat de catre Jared Donaldson in 4 seturi.
 • Ultimul turneu la care a luat parte, a fost in turneul de Grand Slam de la US Open, unde a ajuns pana in faza optimilor de finala, aceasta fiind o performanta foarte buna pentru italian.

Damir Dzumhur

 • Jucatorul bosniac, in varsta de 25 de ani, ocupa in prezent locul 55 in clasamentul ATP la simplu, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.
 • Sezonul de zgura a adus un singur rezultat onorabil pentru Dzumhur, victoria din turneul Challenger de la Blois (Franta), in rest a fost invins mereu in primul tur al competiilor, la Roland Garros fiind invins de catre Nicolas Kicker (1:3) in acelasi prim tur.
 • Se afla intr-o forma buna pe hard, reusind sa ajunga pan in semifinalele turneului de la Los Cabos, iar in primul tur la Winston Salem l-a eliminat pe Denis Istomin in 2 seturi.
 • Pe hard a reusit sa dispute finala turneului de la Winston Salem, invins de Roberto Bautista Agut, iar in turnuel de la US Open a ajuns pana in turul al 3-lea, fiind invins in 4 seturi de Andrey Rublev.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la St. Petersburg va fi prima intalnire intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana acum intr-un meci oficial.

Pronostic Paolo Lorenzi – Damir Dzumhur

 • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
 • Damir Dzumhur porneste usor favorit in acest meci, deoarece traverseaza o forma foarte bun ape suprafata dura in ultima perioada, iar acest meci va avea loc pe o astfel de suprafata, fiind pusa in evidenta deplasarea in teren foarte buna.
 • Pronosticul acestui meci este victoria lui Damir Dzumhur, desi Paolo Lorenzi a reusit o ultima perioada a sezonului foarte buna, acesta nu detine o arma suficient de solida pentru a-i pune probleme lui Damir Dzumhur, jucator care se deplaseaza foarte bine pe teren.

Pronostic : Victorie Damir Dzumhur @1.53

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 21, pierdute 18, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: