Ponturi tenis - Pedro Sousa - Jan Lennard Struff - Cupa Davis - 15.09.2017

Ponturi tenis – Pedro Sousa – Jan Lennard Struff – Cupa Davis – 15.09.2017

Pedro Sousa – Jan Lennard Struff

In acest weekend avem meciuri din Cupa Davis, in diferite faze ale competitiei, marea favorite la castigarea competiei fiind Franta, disputand in acest weekend semifinalele competitiei. In meciul de retrogradare din grupa principala, se va disputa partida dintre Portugalia si Germania, iar in al doilea meci se vor intalni Pedro Sousa si Jan Lennard Struff.

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Pedro Sousa

  • Jucatorul din Portugalia, in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent locul 107 in clasamentul ATP la simplu.
  • Acesta se axeaza in special pe turneele Challenger si ITF, disputate in special pe suprafata de zgura, iar printre rezultatele bune din ultima vreme putem evidentia turneele castigate in turneele Challenger de la Como si Liberec.
  • Incearca sa o presteze un tenis de inalt nivel pentru a reusi sa o pastreze pe Portugalia in grupa mondiala.

Jan Lennard Struff

  • Tanarul german in varsta de 27 de ani, care ocupa in prezent pozitia 54 in clasamentul ATP.
  • In acest sezon nu a obtinut rezultate foarte bune, pierzand pe zgura la munte turnee inca din primul tur.
  • In turneul de la Winston Salem pare a avea cea mai lunga serie de meciuri castigatoare din acest sezon, meciul de astazi fiind cel cu numarul 5 in acest turneu.
  • In urma cu o luna a reusit sa dispute semifinala turneului de la Winston Salem, ajungand pana in semifinala competiei, acesta fiind unul dintre cele mai bune rezultate ale sezonului.

Intalniri directe

Meciul din Cupa Davis din acest an va fi  prima intalnire directa intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana acum in circuit.

Pronostic Pedro Sousa – Jan Lennard Struff

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
  • Pedro Sousa traverseaza o perioada buna in acest moment si va juca in fata propriilor suporteri, dar Jan Lennard Struff este jucatorul cu o experienta superioara, disputand meciuri importante de-a lungul carierei.
  • Pronosticul acestui meci este un meci echilibrat ce va avea nevoie de mai multe de 3 seturi pentru a fi decis, anuntandu-se un meci de mare lupta.

 

Pronostic : Peste 3.5 seturi in meci @1.65

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 15, pierdute 15, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: