Ponturi tenis - Rojer/Tecau - Kontinen/Peers - ATP Finals - 14.11.2017

Ponturi tenis – Rojer/Tecau – Kontinen/Peers – ATP Finals – 14.11.2017

Ziua de marti e dedicata celei de-a 2-a etapa in cadrul  Turneului Campionilor, disputat la Londra, in care se intalnesc cei mai buni 8 jucatori de simplu, respectiv cele mai bune 8 echipe in proba de dublu. Incepand cu orele 14:00, in proba de dublu se vor intalni perechiile Kontinen / Peers si Tecau / Rojer.

Horia Tecau / Jean Julien Rojer

 • Perechea formata din romanul Horia Tecau si olandezul Jean Julien Rojer ocupa 3 in clasamentul ATP de dublu.
 • Cel mai bun rezultat al sezonului il reprezinta castigarea trofeului de la US Open, unde in finala au reusit sa ii invinga pe spaniolii Marc si Feliciano Lopez in 2 seturi.
 • In ultima vreme s-au aflat intr-o forma foarte buna, reusind sa dispute semifinala competitiei de la Shanghai si Paris, unde au fost invinsi de Kubot / Melo si Dodig / Grannolers.
 • In prima partida a acestui turneu, au fost invinsi cu 10-8 in maxi tiebreak de catre perechea franceza Herbert/Mahut, dupa ce au condus cu  1-0  la seturi.

Henri Kontinen / John Peers

 • Perechea formata din finlandezul Henri Kontinen si australianul John Peers ocupa 2 in clasamentul ATP de dublu.
 • Cel mai bun rezultat al sezonului il reprezinta castigarea trofeului de la Australian Open, unde in finala au reusit sa ii invinga pe fratii Bryan.
 • In ultima vreme s-au aflat intr-o forma foarte buna, reusind sa dispute semifinala competitiei de la US Open, in timp ce in turneul Masters de la Shanghai au reusit victoria, castigand finala in fata perechii Kubot / Melo.
 • In prima partida a turneului, Kontinen si Peers au fost invinsi destul de clar, cu 2-0 la seturi, de catre perechea Harrison / Venus.

Intalniri directe

Meciul din turneul Londra va fi a 5-a intalnire directa intre cele doua echipe, scorul fiind 2-2, ultima confruntare avand loc in 2017, in cadrul turneului de la US Open, unde Rojer si Tecau s-au impus in 2 seturi.

Rojer / Tecau – Kontinen / Peers  cote pariuri 12: 1.85 1.88
CLICK AICI oferta de pariuri pentru acest meci

Pronostic Rojer / Tecau – Kontinen / Peers

 • In meciul dintre cele doua echipe  vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre ele incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
 • Meciul nu are nicio echipa favorita clar, fiind de valori apropiate, desi Rojer / Tecau s-au impus in turneul de la US Open, iar adversarii sai nu au avut rezultate prea bune in ultima perioada.
 • Pronosticul acestui meci este victoria echipei Kontinen / Peers, bazandu-ma pe faptul ca cele mai bune rezultate ale sezonului au venit pe suprafata dura, fiind pentru multa vreme in acest sezon echipa nr. 1 in proba de dublu, parand a fi cei mai sudati din circuit.

Pont: victorie Kontinen / Peers cota 1.88 la aceasta casa de pariuri 

Bilant autor (Tennis.tipster.92) noiembrie 2017 : castigate 8,  pierdute 8, anulate 1

Leave a Comment: