Ponturi – Troyes – Dijon – Franta Ligue 1 – 20.02.2018

Pentru partida de marti seara contra celei mai slabe echipe din Ligue 1 in meciurile din deplasare, Troyes se bazeaza pe forma buna aratata in ultimele meciuri jucate acasa.

Gazdele se afla pe locul 15 in clasamentul din Ligue 1 si vine dupa o victorie mare impotriva lanternei rosii a campionatului, Metz. Datorita jucatorilor din defensiva, care s-au prezentat la un nivel inalt in ultimele saptamani, Troyes a reusit sa lege 2 victorii consecutive pe teren propriu si sa nu primeasca gol in 5 din ultimele 7 partide disputate pe Stade de l'Aube.

De cealalta parte, Dijon a fost spulberata in ultima etapa de un Monaco aflat intr-o forma de exceptie cu scorul de 4-0. Infrangerea contra monegascilor a marit seria negativa de infrangeri consecutive departe de casa la 7 etape, timp in care au primit 24 de goluri. Pe langa asta, Dijon este cea mai slaba echipa in meciurile din deplasare, reusind sa obtina doar 5 puncte dupa cele 12 etape jucate din postura de oaspeti.

In ceea ce priveste, meciurile directe, Dijon s-a impus in precedenta intalnire cu scorul de 3-1. Acel meci a reprezentat si prima confruntare dintre cele doua echipe pe prima scena a fotbalului francez. Pe teren propriu, Troyes are 5 victorii consecutive in meciurile oficiale disputate contra celor de la Dijon.

Pronosticul meu pentru Troyes vs. Dijon

Daca ne uitam pe forma de acasa a celor de la Troyes, respectiv la forma din deplasare a celor de la Dijon, Troyes este clar favorita pentru aceasta partida. Oamenii antrenati de Garcia au 6 victorii in ultimele 9 meciuri de pe teren propriu, iar 5 dintre acestea s-au produs fara gol primit. Pronosticul meu este intarit si de faptul ca Dijon are o serie de 7 infrangeri departe de casa, iar unele dintre acestea au fost de o maniera umilitoare.

Pont: Niciun pariu pe egal: Troyes AC, cota 1.75; da click aici pentru a adauga pronosticul pe bilet

CLICK AICI pentru a vedea oferta completa de pariuri!

Leave a Comment: