Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (15 ianuarie 2019)

50benz


Oferta de astăzi este una puțin mai incomoda, având in prim-plan meciuri de cupa sau partide amicale. Este destul de greu sa selectezi doua pronosticuri interesante încă de la ora aceasta, neavând foarte multe informații despre partidele de astăzi. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Marți, 15 Ianuarie!

Pont pariuri Valencia - Gijon (ora 22:30)

Gijon a obținut o victorie mare in finalul turului, așa ca pleacă cu prima șansa la calificare. Dacă Valencia era favorita înaintea primul meci, acum lucrurile s-au schimbat. “Liliecii” nu se regăsesc in acest sezon, iar lucrul acesta este foarte bine evidențiat și de situația in care se afla in campionat. Cupa rămâne un obiectiv pentru aceștia, in timp ce in campionat lupta este pierdută.

Pont pariuri Angers - Bordeaux (ora 20:00)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei ne deplasam in Franța, acolo unde Bordo vine inserată de victorie după ce acum 3 zile au pierdut in ultima deplasare de la Nice. Angers și Bordeaux sunt doua formații foarte închise, așa ca nu ma astept sa văd vreo echipa sa riște in acest meci la scorul de 0:0. Fazele fixe vor juca un rol foarte important in economia partidei și ma astept ca oaspeții sa aibe de câștigat. Valoarea loturilor este una apropiată, așa ca doar detaliile vor da o posibila câștigătoare.

Leave a Comment: