Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (17 noiembrie 2018)

50benz


M-am ferit de partidele din UEFA Nations League si bine am făcut. Procentajul de reușită pe meciurile de ieri a fost de 100%, după ce meciul din Indonesia a ieșit la scor, iar Scoțienii au făcut o a doua repriza Senzaționala in care s-au marcat 3 goluri. Oferta de astăzi este in continuare una de toată jena, așa ca am alea forțat de situație o partida din Nations League + un meci din Liga a 2a din Romani. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei se Sâmbătă, 17 Noiembrie !

Pont pariuri Pandurii Tg Jiu - Energeticianul (ora 11:00)

Vremea in România este una apropiată de cea din Siberia, așa ca fotbalul devine un fotbal periculos. Pandurii poseda un teren cu o suprafața artificiala de joc care oferă o viteza in plus jocului. La ora meciului vor fi 2 grade, iar suprafața de joc va deveni una asemănătoare unui patinoar. Jucătorii știu foarte bine la ce se predispun pe o astfel de vreme, așa ca ma astept sa fie mai rezervati, atât din vedere fizic cât și fotbalistic. Va fi foarte greu pentru ei sa se poată adapta acestei suprafețe înghețate, așa ca ma astept sa nu vedem spectacol fotbalistic.

Pont pariuri Turcia - Suedia (ora 19:00)

Pe Suedezi ii așteaptă o deplasare foarte dificila, pe un stadion care ia foc la propriu. Turcia a reusit sa se impună in deplasarea din Suedia după un meci de-a dreptul incredibil. Ma astept ca și astăzi formația antrenata de Lucescu sa stea bine in teren și sa nu piardă in fata propriilor fani. Cota este una de-a dreptul una foarte buna, mai ales dacă ne uitam la forma oaspeților.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: