Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (18 noiembrie 2018)

50benz


Din pacate nu am mai putut repeta procentajul de 100% si astazi, dar ne multumim doar cu jumatate. La ce oferta este in aceasta perioada, atata timp cat nu pierdem tot, inseamna ca suntem pe linia de plutire. Desi nu imi place deloc aceasta noua competitie numita Uefa Nations League, astazi imi voi pune toata baza in ea. Oferta nu imi permite sa fac mai mult, asa ca nu va aruncati foarte multi bani pe meciurile din aceasta perioada, ci asteptati sa reinceapa campionatele si cupele europene. Mai jos aveti cate o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Duminica, 18 Noiembrie ! 

Pont pariuri Anglia - Croatia (ora 16:00)

Este anuntat ca meciul zilei de Duminica, asa ca ma astept sa vedem spectacol si multe goluri in aceasta partida. Cine se impune in aceasta seara va ocupa prima pozitie in clasamentul grupei a 4-a din urna A. Ambele formatii au resurse nemarginite atunci cand vine vorba de calitate, asa ca ma astept sa vedem fotbal si nu altceva. Exista miza in acest meci, asa ca ma astept ca jucatorii sa fie montati 100% la victorie. Cota pentru ambele echipe marcheaza este una atractiva si nu o pot rata.

Pont pariuri San Marino - Belarus (ora 19:00)

Belarus este liderul grupei a 2-a din urna valorica D, avand un golaveraj de invidiat: 8 goluri marcate si niciunul primit dupa 5 partide. Meciul din tur a fost unul de distractie pentru oaspetii de astazi, acestia reusind sa se impuna cu scorul de 5:0. Ma astept ca si astazi sa avem parte de un scenariu de genul, San Marino fiind o formatie de distractie din punctul meu de vedere. Nu au jucatori profesionisti in lot, iar meciurile impotriva lor sunt mereu de golaveraj. Cota pentru linia de over 2.5 goluri este una buna, tinand cont de cate goluri primesc gazdele pe meci.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: