Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (19 noiembrie 2018)

50benz


Astept cu nerabdare sa se termine aceasta perioada in care se desfasoara meciurile din Uefa Nations League si sa se revina la programul normal. Oferta este una de-a dreptul jalnica, inafara de aceasta competitie nu avem ce sa jucam, iar cand ne indreptam atentia spre aceasta, gasim niste surprize de-a dreptul jalnice. Pentru astazi ramane cu ochii atinti spre Uefa Nations League, dar vom merge pe interval de goluri. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Luni, 19 Noiembrie ! 

Pont pariuri Danemarca - Irlanda (ora 21:45)

Danemarca se descurca de minune in fata propriilor fani, iar foarte putini adversari pleacă de aici cu cele 3 puncte. Irlanda nu mai pentru ce trage in acest meci, având doar un singur punct acumulat pana in acest moment. Danemarca este pe primul loc, având 7 puncte și un meci in minus fata de locul 2 ocupat de Țara Galilor. Nu exista motivatie prea mare nici din partea lor, dar ma astept sa joace ceva in fata propriilor fani. Nu ma bag pe victorie deoarece jucătorii vor fi destul de relaxați, așa ca aleg intervalul de goluri 2-4, fiind și o cota foarte atractiva.

Pont pariuri Cipru - Norvegia (ora 21:45)

Ne deplasam in grupa a 3-a din urnă valorică C din UEFA Nations League. Norvegia joaca la capacitate maxima in aceasta seara, fiind la egalitate de puncte cu Bulgaria, aceștia au nevoie de o victorie in deplasarea din Cipru. Surprizele sunt nenumărate in aceasta competiție, așa ca îmi este teama sa merg pe victorie chiar si intr-o situație de genul in care o echipa se bate pentru primul loc si este motivata, in timp ce adversarii au renunțat la lupta. Intervalul de goluri 2-4 mi se pare foarte safe la astfel de meciuri, așa ca ma voi îndrepta spre ea.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: