Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (2 ianuarie 2019)

50benz


Am inceput anul 2019 exact cum l-am terminat pe 2018, mai exact cu procentaj de 100% WIN. In ambele partide alese s-au marcat foarte multe goluri, asa ca pronosticurile noastre au iesit fara probleme. Pastram traditia si astazi si mizam tot pe goluri la cele doua meciuri ale zilei. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Miercuri, 2 Ianuarie 2019 ! 

Pont pariuri Newcastle - Man. UTD (ora 22:00)

United trece printr-o perioada foarte buna, asa ca trebuie sa profitam la maxim de ea. Plecarea lui Mourinho a fost de bun augur, iar Pogba&Co. joaca un fotbal de vis, marcand numai putin de 12 goluri in ultimele 3 meciuri. Intrebarea este cat va tine aceasta forma? Astazi au o deplasare foarte grea la Newcastle, o echipa incomoda pentru marile puteri din Premier League, mai ales atunci cand evolueaza pe teren propriu. Acestia au reusit sa marcheze mai de fiecare data si sa puna probleme mari echipelor de pe podium, asa ca ma astept la un joc ofensiv din partea celor de la UTD, in timp ce Newcastle va incerca sa "muste" pe contre sau pe greselile adversarilor.

Pont pariuri Wolves - Crystal Palace (ora 21:45)

Wolves a terminatul anul 2018 cum nu se putea mai bine: victorie in deplasarea de la Tottenham. Baietii antrenati de catre Espirito au un moral bun, fanii petrecand cu ei cateva ore bune dupa finalul ultimei partide din 2018. Acum evolueaza pe teren propriu in fata unui Palace care nu se descurca foarte bine in ultima perioada, mai ales dupa absenta lui Benteke. Sunt doua formatii aflate la poli opusi in ultima forma, asa ca ma astept la un meci foarte interesant. Cota pentru minim 2 goluri este una foarte mare, mai ales pentru Premier League unde se poate marca in orice secunda.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Statistica Dan
superbet promotie

Leave a Comment: