Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (20 noiembrie 2018)

50benz


Astept cu nerăbdare sa se termine odată aceasta competiție mizerabila numita UEFA Nations League. Echipele nu au nici un chef de joc, iar rezultatele sunt aproape imposibil de “citit”. Mai avem o singura zi din acest infern, dar prefer sa merg pe meciuri de mâna a 3-a, decât sa mai ma ating de o astfel de competiție. Am intuit bine pronosticul de ieri de la meciul Norvegiei, dar Suedia nu a vrut sa arate nimic propriilor fani. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Marți, 20 Noiembrie !

Pont pariuri Dundee Utd - Alloa (ora 21:45)

Campionatul Scoțian este unul in care echipele au o rata foarte privind linia de goluri. Fotbalul de aici este unul deschis, in care antrenorii pun mare accent pe ofensiva. Cele doua echipe sunt la poli opuși. Dundee se bate la promovare in acest sezon, in timp ce Alloa are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Chiar dacă diferența dintre cele doua formații este una vizibila, ma astept ca și oaspeții sa aibă un cuvânt de spun in soarta acestei partide.

Pont pariuri Myanmar - Vietnam (ora 13:30)

Pentru cel de-al doilea pronostic de astăzi mergem tocmai in Asia, mai exact la partida dintre Myanmar și Vietnam. Acestea ocupa primele doua poziții in grupa A a Cupei Suzuki. Cele doua formații sunt la egalitate de puncte, având 6 puncte la fel ca și Malaezia. Bătaia se da între aceste 3 formații, toate având șansele ei de a merge mai departe. Duelul de astăzi este unul foarte important pentru aceste 2 echipe, câștigătoarea luând o poziție clară pentru calificare. Au mai avut meciuri directe, iar acestea au produs in mare parte goluri de ambele tabere. Speram ca și astăzi sa vedem un meci deschis in care cele doua echipe sa aibă chef de fotbal !

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: