Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (21 noiembrie 2018)

50benz


Una calda și una rece și pentru ziua de Marți. In Asia goluri ai întârziat sa vina, dar la meciul din Scoția au curs încă din prima repriza. Mergem mai departe și așteptăm cu nerăbdare weekendul, deoarece aceasta competiție pur și simplu ma făcut sa îmi rup parul din cap. Pana vineri oferta este una de toată jena, foarte putine meciuri pe care sa ne punem banii, dar sunt la dispoziția dumneavoastră și caut cea mai buna varianta. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Miercuri, 21 Noiembrie !

Pont pariuri Newtown - Connah's Q. (ora 21:45)

Oferta de astăzi este una jalnica, așa ca meciul dintre Newtown și Connah’s din campionatul Tari Galilor este una foarte interesantă. Newtown ocupa locul 6 in Clasament, cu 24 de puncte acumulate un 14 meciuri. Echipa reușește sa producă foarte multe goluri, dar defensiva scârțâie destul de mult pentru pretențiile conducerii de a fi in top 3. Au primit 16 goluri pana acum, având o rata de peste 1 gol primit pe meci. De cealalta parte, Connah’s încearcă sa oprească supremația celor de la TNS in campionatul intern. Momentan sunt la egalitate de puncte cu aceștia și cu Barry, iar pentru a tine pasul cu aceștia au nevoie de victorie astăzi. Au al doilea atac din campionat, cu 34 de goluri marcate in 14 meciuri. Sunt doua echipe foarte interesante, care pun mare accent pe atac. Așa ca voi miza pe goluri și sper la un meci frumos.

Pont pariuri Salford - Shrewburry (ora 21:45)

Primul meci dintre cele doua formații s-a terminat la egalitate, scor 1:1, astfel mai avem un meci între acestea pentru a se putea decide echipa câștigătoare. Ambele formații sunt intr-o forma foarte buna de gol, acestea reușind sa facă niște meciuri cu multe goluri. Meciul este unul echilibrat, așa ca ne este foarte greu sa mergem pe victoria vreuneia, dar ne așteptăm sa le vedem pe amândouă in acțiune !

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: