Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (22 noiembrie 2018)

50benz


Procentajul de ieri a fost de 50% WIN. Meciul din Anglia a fost câștigător, in timp ce Țara Galilor ne-a adus un lost, după ce in minutul 83 am avut parte de un gol anulat. Oferta de astăzi este una destul de delicata, așa ca sper sa fac alegerile cât mai bune. Mai jos aveți câte o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Joi, 22 Noiembrie !

Pont pariuri Petrolul Ploiesti - UTA Arad (ora 19:30)

Etapa a 18-a din Liga a 2-a România debutează cu un duel între doua din cele mai iubite echipe ale campionatului nostru. Petrolul Ploiești este gazda in meciul cu UTA, iar aceștia își așteaptă fanii in număr cât mai mare la stadion. Cu o victorie astăzi, aceștia ar putea urca pe primul loc in clasament, in cazul in care Chindia Târgoviște nu își va câștiga meciul. Echipa arată bine ca joc, iar aceștia au tot ce le trebuie pentru a urca in prima Liga la anul. De cealalta parte, UTA da semnale ca va mai rămâne un an in Liga a 2-a. Deși se așteaptă o revenire in primul eșalon de mulți ani, problemele financiare i-au ținut pe loc. Totuși, aceștia practica un fotbal foarte deschis și sunt mereu in centrul atenției atunci când vine vorba de goluri. Ma astept la un meci spectaculos, de cel puțin nivelul partidelor din prima liga și văd cel puțin 3 goluri marcate.

Pont pariuri Marienlyst - Brondby (ora 20:00)

Suntem in Danemarca, unde se desfășoară partida de cupa dintre Marienlyst și Brondby, oaspeții fiind clar favoriti la câștigarea meciului și tot odată la avansarea in următoarea etapa a competiției. Cotele nu au nici o valoare pe soliști, așa ca ne vom îndrepta atenția pe linia de goluri, care este fixată la 3,5. Ținând cont de diferența de valoare dintre cele doua formații, putem vedea ușor un meci cu minim 4 goluri, mai ales ca și Marienlyst este o echipa ce încearcă sa joace ofensiv.

.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: