Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (23 noiembrie 2018)

50benz


Ziua de ieri a venit cu procentaj de 100% pe meciurile oferite. Nu am avut parte de nici o emoție, iar ambele pronosticuri au ieșit cu mare ușurintă. Astăzi este Vineri, încep campionatele și tare curios sunt cum vor evolua jucătorii de la marile echipe după revenirea de la naționala. Speram sa continuam seria de WIN-uri și astăzi și sa intram in Weekend cu mare încredere. Mai jos aveți o scurta descriere a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Vineri, 23 Noiembrie !

Pont pariuri Dinamo - Gaz Metan (ora 20:30)

Dinamo a reușit sa lege o victorie și un egal cu eterna rivala FCSB, așa ca au un moral foarte bun înainte de întâlnirea cu Gaz Metan. Rednic trebuie sa își așeze foarte bine și repede echipa, deoarece are nevoie de aproape toate punctele pentru a merge in Play Off. De cealalta parte, Gaz Metan a făcut o figura foarte frumoasa in acest campionat, având in lot jucatori foarte tehnici și rapizi, care pot puncta in orice moment. Presimt spectacol la acest meci, așa ca vom merge pe linia europeană de goluri Peste 2 goluri!

Pont pariuri Lokomotiv Moscova - Ural (ora 19:30)

Pentru cel de-al doilea meci de astăzi mergem tocmai in Rusia, unde Lokomotiv Moscova este gazda in confruntarea cu Ural. Ambele formații trec printre-o perioada foarte buna, reușind sa lege victorii pe linie, dar Lokomotiv prezintă o alta încredere fata de adversarii lor de astăzi, având jucatori de o calitate net superioară. Se bat și in acest an la campionat, așa ca punctele de acasă sunt foarte importante pentru aceștia. Ma astept sa vedem un joc dominat de gazde, iar acest lucru sa le aducă și cele 3 puncte.

Leave a Comment: