Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (24 noiembrie 2018)

50benz


Ziua de Vineri nu a fost una atât de buna pentru noi. Dacă la meciul din Liga 1 dintre Dinamo și Gaz Metan, am primit banii înapoi, In Rusia treaba nu a fost atât de roz, iar Lokomotiv ne-a “ars”. Speram ca astăzi lucrurile sa meargă mult mai bine, mai ales ca avem o oferta foarte bogata, dar care poate fi in același timp și înșelătoare. Majoritatea echipelor au in componenta jucatori care se intorc de la echipele naționale, așa ca este foarte important sa avem si acest lucru in calcul. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Sâmbătă, 24 Noiembrie !

Pont pariuri St.Liege - Eupen (ora 19:00)

Este o partida perfecta pentru goluri, mai ales prin ce perioade trec aceste echipe. Ambele formații sunt construite pentru atac, una fiind formată din jucatori de calitatea, cealalta având foarte multe lipsuri. In tur meciul a fost unul foarte spectaculos, având loc și o surpriza: Eupen reușind sa câștige după ce am avut parte de 3 goluri in a 2-a repriza. Ma astept ca și astăzi sa vedem show, iar acest lucru poate fi făcut doar prin goluri.

Pont pariuri Young Boys - Lugano (ora 20:00)

Gazdele de la Young Boys au reușit sa acalareze puterea in Elveția încă de anul trecut. Basel este clar intr-un picaj, așa ca este perioada galben-negrilor de a conduce supremația pe plan intern. Aceștia se afla pe prima poziție a clasamentului după 14 etape, timp in care au reușit sa strângă 37 de puncte, având un avans foarte mare fata de urmăritoarea de pe locul secund. De cealalta parte, Lugano este la locul ei, mai exact pe 7, rămânând o echipa ce produce multe goluri, atât in poarta lor cât și in a adversarilor. Ma astept la un meci cu minim 3 goluri, așa ca voi merge pe mâna lor.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: