Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (25 noiembrie 2018)

50benz


Meciul din Belgia a fost unul bun, Liege reușind sa câștige la scor. Din păcate Young Boys s-a chinuit pana in ultimele 10 minute pentru a marca un gol și de a câștiga cele 3 puncte puse in joc. Acolo se întâlneau doua formații ultra ofensive, iar Așteptările erau mari la goluri. Asta este, la câte surprize au fost ieri, ma bucur ca am reușit sa bifam un pronostic câștigător la o cota buna. Astăzi incercam sa ajungem la procentaj 100%, așa ca am pus mare accent pe doua partide. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Duminica, 25 Noiembrie !

Pont pariuri Wolves - Huddersfield (ora 18:00)

După ce Wolves a fost preluată de un portughez, care a adus la club jucatori foarte tehnici, aceștia au început sa miște ceva ceva și sa arate a o echipa stabilă. Nu pot spune același lucru și de adversarii lor de astăzi, care au o calitate de joc mult mai scăzută fata de cea din Premier League. Wolves evoluează și pe teren propriu, așa ca ma astept sa văd o motivare in plus din partea acestora. Cota pentru victoria gazdelor este una interesantă, așa ca va recomand sa mergeți pe ea.

Pont pariuri Beerschot - Leuven (ora 17:00)

Mergem in campionatul Belgiei, in liga secunda mai exact, unde Leuven se deplasează pe teren celor de la Beerschot pentru a obține toate cele 3 puncte. Lucrurile nu sunt chiar așa de roz pentru aceștia, aflându-se pe locul 6 cu 15 puncte acumulate in 14 etape, aceștia au mare nevoie de o victorie. Beerschot se afla pe locul 3 in acest moment și spera la o promovare pentru sezonul viitor. Meciurile directe dintre cele doua formații au produs foarte multe goluri de ambele părți. Ma astept ca și astăzi, când ambele echipe sunt foarte motivate, sa vedem goluri in ambele porți.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Noiembrie 2018

Leave a Comment: