Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (3 ianuarie 2019)

50benz


Manchester United ne-a oprit linia de 100% WIN, acestia avand ocazia de 0:3 in minutul 93, atunci cand Pogba a scapat singur cu portarul si a fost egoist si nu a pasat pentru un Lukaku care se afla cu poarta goala. Asta este, ne multumim cu un WIN si un Lost si continuam treaba inceputa. Astazi mizam tot pe doua meciuri in care asteptam goluri si speram ca vor venii. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Joi, 3 Ianuarie 2019 ! 

Pont pariuri Sporting - Belenenses (ora 20:00)

Sporting ocupa locul 4 in acest moment, dar au o sansa foarte buna de a urca pe podium, dupa ce Benfica a fost invinsa surprinzator de catre Portimonense. Cu o victorie astazi, acestia ar face 34 de puncte si ar urca pe locul 2, la doar 2 puncte de liderul Porto. Trec printr-o perioada foarte buna, in care au marcat multe goluri, iar avantajul terenului propriu trebuie pus in practica. De cealalta parte, Belenenses este si ea o formatie ce nu refuza jocul deschis, acestia fiind pe locul 8. Ultima partida directa dintre cele doua a fost una de-a dreptul senzationala, cu numai putin de 7 goluri marcate. Astazi ma astept la o victorie din partea celor de la Sporting si foarte multe goluri. 

Pont pariuri Lincoln - St. Josephs (ora 21:30)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei ne vom deplasa in Gibraltar, acolo unde se disputa derby-ul campionatului. Lincoln si St. Josephs sunt doua dintre cele mai bune formatii din acest campionat, iar ofensivele lor se intrec in goluri. Echipa gazda este si liderul campionatului cu 29 de puncte stranse in 12 meciuri si un golaveraj impresionant: 31 de reusite si 7 primite. De cealalta parte, Josephs este pe 3, la 5 puncte in spatele primului loc, dar cu un atac mai bun: 32 de goluri marcate. Ma astept sa vad un meci frumos, in care ambele echipe va cauta victoria.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Statistica Dan 1
superbet promotie

Leave a Comment: