Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (4 ianuarie 2019)

Insert Image
50benz


Avem un start de Ianuarie aproape perfect. 5 WIN - 1 LOST, iar ziua de ieri a venit cu procentaj de 100% WIN. Din pacate astazi avem parte de o oferta jalnica pe fotbal, asa ca imi este foarte greu sa aleg doua pronosticuri frumoase. Asa ca am decis sa merg pe cote mari, macar sa pierdem cu stil! Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Vineri, 4 Ianuarie ! 

Pont pariuri H Kfar Saba - H Bnei Lod (ora 15:00)

Suntem in liga secunda din Israel, acolo unde Saba are un meci destul de greu cu H Bnei Lod. Kfar Saba este liderul la zi in acest campionat cu 34 de puncte acumulate in 17 etape. Au mare nevoie de victorie astazi pentru a-si pastra distanta de 3 puncte de locul secund. Pe teren propriu o duc foarte bine, putine echipei reusind sa plece cu puncte de aici. Adversara lor de astazi se afla in zona rosie a clasamentului, mai exact pe locul 14 cu 13 puncte in 17 meciuri. In mod normal Saba ar trebui sa castige la pas acest meci si asa sper sa se intample.

Pont pariuri Academica - Cova Da Piedade (ora 22:30)

Daca am ales un meci din Portugalia este normal sa ne ducem pe goluri. Chiar daca partida se desfasoara in Liga Secunda, acest lucru nu ma face sa dau inapoi de la goluri. Academica si Cova Da Piedade au un istoric frumos cu multe goluri in ambele porti. Jucatorii se cunosc destul de bine, multi dintre ei fiind si colegi la un moment dat. Nici diferenta de calitate dintre ei nu este una asa de mare, chiar daca bookmakerii o dau favorita pe Academica, asa ca pronosticul meu principal este Ambele echipe Marcheaza ! 

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Statistica Dan 2
superbet promotie

Leave a Comment: