Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (5 ianuarie 2019)

50benz


La momentul in care scriu acest articol, nu cunosc rezultatele finale a partidelor de Vineri, dar sper ca totul sa fie ok. Am sa scriu ceva mai devreme postul de astăzi deoarece mai pe seara o sa fiu ocupat și urmeaza ca mâine de dimineata sa urc și arhiva. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Sâmbătă, 5 Ianuarie!

Pont pariuri Manchester UTD - Reading (ora 14:30)

​United pare de neoprit după plecarea lui Mourinho și in mod normal va trece și de acest hop fără prea mari probleme. Cu siguranța nu vor juca cu prima echipa, dar foarte mulți jucatori vor fi in teren sau vor intra pe parcurs. Aceștia au și o banca de rezerve foarte interesantă pe care se afla jucatori cu calități ce așteaptă sa își demonstreze talentul. De cealalta parte, Reading poate fi o echipa foarte arțăgoasa și ma astept sa vina la Manchester cu un plan bine pus la punct. Cota pe victorie gazdele nu prezintă valoare, dar putem încerca linia de goluri.

Pont pariuri Ayr - Falkirk (ora 17:00)

Ayr este mare favorita la câștigarea acestei partide, aceștia având mare nevoie de toate cele 3 puncte pentru a egala formația de pe primul loc din acest moment, Ross. De cealalta parte, Falkirk este intr-o situație mai delicata, ocupând locul 10(ultimul loc), au nevoie de puncte ca de aer, dar din păcate pentru ei lotul actual este unul foarte slab. Sunt curios cum vor pregăti aceasta partida și ma astept sa pună mare accent pe gol marcat, dar defensiva suferă din toate încheieturile.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

superbet promotie

Leave a Comment: