Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (6 ianuarie 2019)

50benz


Am avut parte de doua zile negre in care statistica a mers numai in jos. United nu a reusit sa marcheze 3 goluri in partida de cupa cu Reading, in timp ce Ayr a realizat o surpriza foarte mare, pierzand pe teren prorpiu cu 0:1 in fata celor de la Falkirk. Asta este, mergem mai departe si speram la o zi cu 100% WIN. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Duminica, 6 Ianuarie ! 

Pont pariuri Getafe - Barcelona (ora 21:45)

Barcelona incepe noul an cu o deplasare destul de grea la Getafe. Gazdele se afla intr-o perioada foarte buna, acestia nefiind invinsi in ultimele 6 partide. Lionel Messi nu a mai reusit din anul 2012 sa marcheze pe acest teren si ma astept sa intre foarte motivat in aceasta seara ca sa doboare si acest record negativ si sa isi ajute echipa. Diferenta de valoare dintre cele doua formatii este una clara, balanta inclinandu-se categoric de partea catalanilor. Speram sa nu vedem vreo surpriza la acest meci si Barcelona sa se impuna lejer.

Pont pariuri Feirense - Santa Clara (ora 17:00)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei am ales un meci din Portugalia pe care nu multa lume il baga in seama. Feirense si Santa Clara sunt doua echipe micute ale acestui campionat, asa ca nu sunt echipe jucate de toata lumea. Santa Clara este o nou-promovata care a scapat destul de repede de tracul unei echipe mici si au niste rezultate foarte bune. In ultimele 6 deplasari acestia au 5 victorii si o infrangere, acestia reusind sa marcheze foarte mult. De cealalta parte, Feirense este in zona rosie a clasamentului si au nevoie de puncte ca de aer. Joaca pe teren propriu in fata unei nou-promovate, asa ca ma astept sa intre montati pe castigarea celor 3 puncte. Linia de goluri este una ridicata, asa ca ne putem axa si pe minim 2 goluri in meci.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Statistica Dan 3

Leave a Comment: