Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (7 ianuarie 2019)

50benz


Am reusit sa iesim din pasa proasta din ultimele 2 zile si am revenit in forta cu procentaj de 100% WIN. Atat Benfica cat si Barcelona au facut doua meciuri splendide in care am putut vedea foarte multe goluri si ce e mai important, pronosticurile noastre au fost castigatoare. Astazi oferta este foarte slaba, asa ca ne vom baza pe doua partide putin mai ciudate pentru unii pariori. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Luni, 7 Ianuarie ! 

Pont pariuri China - Kyrgyzstan (ora 13:00)

China gazduieste primul meci din Grupa C din Cupa Asiei. Casele de pariuri ii dau clar favoriti in fata celor de la Kyrgyzstan, asa ca mergem pe mana lor si speram sa nu avem parte de vreo surpriza. Diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una destul de mare, iar avantajul terenului propriu creste sansele la victorie pentru chinezi. Fotbalul este vazut complet diferit in cele doua tari. In china se pune foarte mare accent in ultimul timp, mai ales dupa ce au aparut investitori puternici. Asteptarile sunt foarte mari de la aceasta selectionata, iar sprijinul publicului se va face simtit. Asteptam o victorie din partea Chinei, asa ca ne punem banii pe ei.

Pont pariuri Nurnberg - Zwolle (ora 16:30)

Din lipsa de oferta m-am axat pe un meci amical si trebuie sa ne obisnuim cu astfel de meciuri, deoarece ne asteapta perioada de pauza unde o sa avem foarte multe partide de genul. Atat Nurnberg cat si Zwolle sunt doua formatii foarte deschise, care ataca foarte mult dar si primesc goluri. Din punctul meu de vedere este meciul perfect pentru a putea vedea minim 3 reusite, iar cotele arata destul de bine.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Statistica Dan 4

Leave a Comment: