Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (8 ianuarie 2019)

50benz


Din pacate Zwolle si Nurnberg nu au reusit sa faca un meci cu 3 goluri marcate, asa ca bilantul de ieri a fost de 1 WIN - 1 LOST. Zilele acestea ne ciocnim cu o oferta destul de slaba, asa ca trebuie sa fim foarte atenti ceea ce pariem. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Marti, 8 Ianuarie ! 

Pont pariuri Gijon - Valencia (ora 22:30)

Pentru primul pronostic al zilei de Marti va propun partida de Cupa Spaniei dintre Gijon si Valencia. Avem parte de doua echipe care joaca un fotbal placut ochiului si care cauta mai mereu sa loveasca inca din startul partidei pentru a putea manageria soarta partidei. Trebuie sa tinem cont ca este si un meci de cupa, iar echipele vor juca un fotbal mai degajat. De cate ori s-au intalnit cele doua formatii au iesit meciuri interesante si multe goluri de o parte si de alta. Ca sa mergem ceva mai safe la aceasta partida, am hotarat sa aleg varianta asiatica la linia de goluri, mai exact Peste 2 goluri. Pentru cei ce nu stiu acest tip de pariu, in cazul in care vom avea doar 2 goluri marcate vom primii bani inapoi, iar la 3 goluri sau mai multe, pariul este castigator.

Pont pariuri Tottenham - Chelsea (ora 22:00)

Se anunta un duel foarte tare in EFL, acolo unde Tottenham este gazda pentru partida cu Chelsea. Sunt doua echipe cu jucatori de zeci de milioane de euro, asa ca nu putem sa nu ne asteptam la spectacol. Ambele formatii joaca din orgoliu astfel de partide, asa ca nu conteaza foarte mult competitia in care se intalnesc. Ma astept sa vedem faze de poarta in ambele tabere si sper ca fiecare echipa sa poata puncta cel putin o data.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Statistica Dan 5

Leave a Comment: