Ponturile zilei propuse de catre 50Benz (9 ianuarie 2019)

50benz


Inca nu cunoastem rezultatele finale la partidele propuse pentru ziua de Marti, asa ca voi scrie acest articol fara a avea statistica. Urmeaza ca pana maine sa urc si o poza cu rezultatele lunii Ianuarie. Speram ca totul sa decurga normal la meciurile propuse si sa vedem multe goluri. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Miercuri, 9 Ianuarie !

Pont pariuri Perth Glory - Sydney FC (ora 13:00)

In campionatul Australiei se intalnesc astazi doua echipe de pe podium. Este vorba despre Perth Glory, liderul la zi si echipa ce se prezinta intr-o forma de invidiat si Sydney, formatia ce ocupa locul 3 in acest moment, la egalitate cu ocupanta de pe locul 2. Diferenta de puncte intre cele doua este de doar 3 puncte, asa ca meciul este cu incarcatura pentru ambele formatii. Ambele au niste statistici foarte bune cand vine vorba despre goluri marcate/primite, asa ca ne asteptam la un meci frumos cu multe faze de poarta.

Pont pariuri AEK Larnaka - Apollon (ora 19:00)

Apollon are mare nevoie de victorie astazi in deplasarea de la Larnaka pentru a tine pasul cu cele doua echipe aflate in fata lor. Nu au un meci usor deoarece si AEK se bate la Play Off, iar partidele disputate pe teren propriu sunt de mare interes pentru acestia. Totusi, nu cred ca oaspetii vor pierde aceasta intalnire, mai ales in acest moment atat de important pentru ei. Au avut un sezon foarte bun pana in acest moment si ma astept ca lotul sa fie unit si la aceasta partida. O sa mergem pe o varianta formata din doua pronosticuri, iar cota se va transforma in una destul de valoroasa.

Statistica Ponturile zilei 50benz - Ianuarie 2019

Leave a Comment: