Porto – Benfica ponturi pariuri 15.01.2021

Porto Benfica Ponturi Pariuri 15012021

Fierbe Portugalia!!! O Classico bate la ușă. Dragonii întâlnesc vulturii într-un meci incendiar ce va alunga frigul de pe Dragao. Partida va începe la ora 23:00.

Netbet ne pune la dispoziție pariuri cu cote avantajoase pentru acest derby din Portugalia. Dintre acestea am ales și eu una de 1.80 pe cornere. Urmărește analiza celor 2 echipe și vezi dacă ești de acord cu pontul meu.

Porto Benfica Ponturi Pariuri 15012021

Porto

Echipa lui Sergio Conceicao se află pe locul 2 în clasamentul Portugaliei, cu 31 de puncte adunate în 13 meciuri. Dragonii au cel mai bun atac din campionat, marcând până în acest moment 35 de goluri.

În ultimele 16 jocuri oficiale disputate, Porto are un parcurs extraordinar, au obținut doar 2 remize, în rest 14 victorii, între care și o victorie cu Benfica în Super Cupa Portugaliei. Cele 2 remize au fost cu City în Liga Campionilor și cu Nacional în Cupa Portugaliei, acolo dragonii impunându-se în extra timp.

În acest sezon Porto este echipa care se descurcă cel mai bine pe teren propriu, dragonii au 7 meciuri disputate acasă, unde au obținut 6 victorii și o înfrângere.

Benfica

Vulturii sunt la egalitate de puncte cu adversara din acest campionat, cele 2 sunt despărțite de golaveraj, Benfica având un golaveraj inferior dragonilor.

În ultimele 5 meciuri disputate, formația lui Jorge Jesus a obținut: 3 victorii, un egal și o înfrângere.

Benfica are al treilea cel mai bun atac din Portugalia, după rivalele Sporting și Porto, vulturii au marcat 28 de goluri în 13 meciuri.

Echipele Probabile și Absenți

Echipele Probabile

Porto ( 4-4-2): Marchesin – Nanu, Mbemba, Leite, Sanusi – Corona, Sergio Oliveira, Uribe, Otavio – Taremi, Marega.

Benfica (4-4-2): Vlachodimos – Gilberto, Vertonghen, Otamendi, Grimaldo – Taarabt, Weigl, Pizzi, Everton – Waldschmidt, Seferovic.

Absenți

Porto: Mbaye, C. Ramos, Vieira, Manafa, Marcano, Carraca.

Benfica: Gabriel, Almeida.

Vezi AICI toate cotele pentru Porto – Benfica

Istoric Confruntări Directe

Ultima remiză între cele 2 echipe a fost la sfârșitul anului 2017, de atunci s-au jucat 8 partide, Porto a câștigat 6 meciuri, iar Benfica a reușit să triumfe în doar 2 confruntări.

Ponturi Pariuri Porto-Benfica. David96

După cum am văzut și în analiza celor 2 echipe, avem în față două formații cu profil extrem de ofensiv. Porto și Benfica au în medie peste 2 goluri înscrise pe meci în campionatul Portugaliei.

Ambele formații se bucură și de 2 portari extremi de siguri, ce au printre calitățiile lor și unele reflexe grozave prin care reușesc să scoată unele mingi ce sunt goluri ca și făcute.

Atât Benfica cât și Porto pun mare accent pe fazele fixe, în special cornerele atunci când fundașii centrali vin în careu și astfel își pot aduce și ei aportul lor ofensiv pentru echipa la care joacă.

Joacă pariul meu la Netbet și profită de codul Bonus oferit de ei. Aici poți învăța cum să îți activezi codul BONUS oferit de Netbet.

Pronostic Porto – Benfica: peste 4.5 cornere în repriza 2 – Cota 1.80

Pariază Pronosticul AICI – BONUS 500 RON