FC Porto – Lazio ponturi pariuri 17.02.2022

porto lazio ponturi pariuri

Luna februarie ne aduce fazele eliminatorii din Europa League, iar meciurile spectacol revin, FC Porto, o echipa peste nivelul competiei, va primi vizita italienilor de la Lazio Roma.

Partida se va disputa pe Estadio Dragao din Porto, incepand cu ora 22:00, fiind arbitrata de S. Gozubuyuk si transmisa de canalele Digi Sport.

porto lazio ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri publicwin!

FC Porto

FC Porto a ajuns in Europa League dupa ce in Grupa B a Ligii Campionilor, alaturi de Liverpool, Atletico Madrid si AC Milan a obtinut locul 3 eliminand-o pe AC Milan. Au adunat 5 puncte in cele 6 partide disputate, cu 4 goluri marcate si 11 incasate.

In campionatul intern, Porto conduce competitia, avand disputate 22 jocuri, in care au adunat 60 de puncte cu 57 de goluri marcate si 16 incasate.

Au disputat in acest an calendaristic 4 jocuri oficiale, obtinand 3 victorii si o remiza, chiar in ultimul joc, contra celor de la Sporting Lisabona, dupa un joc dur, cu multe cartonase galbene si unul rosu in dreptul celor de la Sporting. Partida s-a incheiat cu scorul de 2-2, Sporting conducand cu 0-2, iar Porto a egalat cu golurile lui Vieira si Taremi.

Lazio

Lazio a jucat in grupele Europa League, vine din Grupa E, unde alaturi de Galatasaray, Marseille si Lokomotiv Moscova a reusit sa termine pe pozitia secunda cu 9 puncte in cele 6 partide, avand 7 goluri marcate si 3 incasate.

In campionatul intern, Lazio nu merge foarte bine, ocupa pozitia a 6-a dupa 25 de jocuri disputate, adunand 42 de puncte cu 52 de goluri marcate si 39 incasate.

In ultimele 4 jocuri de campionat nu au fost invinsi, obtinand 3 victorii si o remiza. In ultimul joc au trecut la pas, 3-0 de Bologna, prin golurile marcate de Immobile si Zaccagni – dubla.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

FC Porto (4-4-2): Diogo Costa – Joao Mario, Mbemba, Pepe, Zaidu – Otavio, Uribe, Vitinha, Vieira – Evanilson, Taremi

Lazio (4-3-3): Strakosha – Radu, Luiz Felipe, Patric, Marusic – Milinkovic-Savic, Lucas-Leiva, Alberto – Pedro, Immobile, Zaccagni

Absenti

FC Porto: Manafa, Marchesin, Wendell

Lazio: Acerbi, Lazzari

Istoric confruntari directe

Ultimele jocuri directe dateaza din anul 2003, cand cele doua echipe se intalneau in semifinalele Cupei Uefa, iar Porto a reusit sa treaca de Lazio dupa ce au invins 4-1 acasa, iar la retur partida s-a incheiat la egalitate.

FC Porto – Lazio ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest joc si beneficiati de bonus fara depunere pariuri la case de pariuri online partenere!

FC Porto este favorita in aceasta dubla, intrucat vine din Liga Campionilor, iar trofeul Europa League este un obiectiv realizabil, avand in vedere valoarea portughezilor.

Lazio isi joaca sansa in aceasta dubla, au o echipa care a dovedit ca poate invinge orice adversar, le lipseste constanta si se bazeaza in mare pe forta ofensiva.

Consider ca va fi un joc destul de echilibrat, vom vedea spectacol, intrucat odata cu eliminarea regulii golului in deplasare, echipele gazda se deschid mai mult si incearca de fiecare data sa inscrie cat mai multe goluri si sa isi creasca sansele la calificare.

Pronostic FC Porto – Lazio: 1 solist si P 1.5 G – COTA 2.28!