Portugalia – Franta ponturi pariuri 23.06.2021

portugalia franta ponturi pariuri

Franta si Portugalia se vor infrunta pentru un loc in optimile de finala de la EURO 2020. Se anunta un meci de gala intre actuala detinatoare a trofeului continental si campioana mondiala en-titre.

portugalia franta ponturi pariuri

Unde se joaca Portugalia – Franta?

Partida este programata sa se dispute pe Puskas Arena din Budapesta, acolo unde fiecare dintre cele doua reprezentative va disputa toate cele 3 infruntari din faza grupelor. Trebuie mentionat faptul ca va fi permis accesul spectatorilor la capacitatea maxima a stadionului.

Portugalia – Franta – la Tv – unde pot vedea meciul?

Meciul de fotbal dintre nationalele Portugaliei si Frantei poate fi urmarit pe canalul ProTv cu incepere de la ora 22.00.

Informatii despre echipe.

Loturi.

Kyliam Mbape este fara indoiala vedeta nationalei Frantei, fostul jucator de la AS Monaco are la 22 de ani 17 goluri marcate in tricoul nationale dupa 44 de jocuri, fiind intr-o forma excelenta sezonul actual si la echipa de club, a punctat pentru PSG de 42 de ori in toate competitiile.

Didier Deschamps este cel mai longeviv selectioner din istoria nationalei Frantei, pe care o pregateste de 9 ani. Fost finalist ca antrenor de Champions League cu AS Monaco in 2004, a reusit sa cucereasca si titlul in Ligue 1 la timona lui Marseille. La carma Les Bleus are 76 de victorii in 115 jocuri, fiind desemnat de FIFA cel mai bun antrenor in 2018 din aceasta postura.

Starul lusitanilor este Cristiano Ronaldo care a ajuns la 106 goluri inscrise in tricoul nationalei dupa 175 de selectii si este foarte aproape sa bata recordul iranianului Ali Daei care a marcat de 109 ori pentru tara sa.

Fernando Santos are la dispozitie un lot ticsit de vedete, alaturi de Bruno Fernandes (Manchester United) cel mai scump jucator din lot cota la 90 de milioane euro se regasesc Joao Cancelo, Ruben Dias, Bernardo Silva (Manchester City), Danilo (PSG), Diogo Jota (Liverpool).

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupa si program.

Cele doua echipe au fost repartizate in Grupa F, alaturi de Germania si Ungaria. Nationala cocosului este pe primul loc in grupa urmata la un singur punct de Germania si Portugalia. Ungaria este ultima, dar pastreaza sanse teoretice de calificare.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei F – aici!

Portugalia.

A avut un debut excelent la acest turneu final, victorie in fata Ungariei cu un sec 3-0 chiar la Budapesta, dar in meciul urmator Germania s-a dovedit mult mai puternica, panzerele impunandu-se cu un categoric 4-2.

Ramane totusi cu doar 3 infrangeri in ultimii 3 ani, interval in care Franta, Germania si Ucraina au fost singurele adversare care au reusit sa o invinga, un bilant impresionant dat fiind faptul ca a disputat 31 de jocuri in respectiva perioada.

Fernando Santos ramane cu o statistica excelenta la timona Portugaliei, 86 de partide din care a castigat 53, a remizat in 20 si a pierdut 21, trecandu-si in palmares si titlul european la editia din 2016.

Franta.

Campioana mondiala a furnizat una dintre marile surprize ale acestui turneu final remizand in ultimul joc cu Ungaria, infruntare in pornea ca mare favorita, dar ramane liderul grupei cu 4 puncte.

Vine dupa 9 partide fara infrangere, doua remize si 7 victorii, dar care au fost reusite in mare parte si gratie unei defensive ermetice, in 6 dintre acestea nu a primit gol.

Singurul esec din ultimul an si jumatate a venit intr-a partida amicala, un surprinzator 0-2 cu Finlanda, iar ultima nationala care a invins-o intr-un joc oficial a fost Turcia in preliminariile EURO 2020.

In urma acestui bilant destul de bun, pot fi recomandate pronosticuri pe biletul zilei azi avand la baza un rezultat pozitiv al sau.

Echipe probabile Portugalia – Franta.

Portugalia (4-3-3): Patricio – Guerreiro, Pepe, Dias, Semedo – Danilo, Carvalho, Fernandes – Silva, Jota, Ronaldo.

Franta (4-4-2): Llrois – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez – Pogba, Kante, Rabiot, Tolisso – Griezmann, Mbappe.

Absenti.

La portughezi Joao Felix nu va evolua din cauza unor probleme medicale, in timp ce Nuno Mendes este incert.

Kingsley Coman si Ousmane Dembele intampina probleme medicale si se pare ca Didier Deschamps nu se va putea baza pe serviciile lor.

Istoric confruntari directe.

De la finala campionatului european din 2016 cele doua reprezentative s-au infruntat in Nations League. Partida tur din Franta s-a terminat la egalitate, scor 0-0, pentru ca la retur elevii lui Didier Deschamps sa se impuna cu 1-0.

Ponturi pariuri Portugalia – Franta – propus de Lily84.

Portugalia a castigat partida de debut, dar in fata Germaniei nu a reusit sa faca fata, panzerele marcand de 4 ori, un motiv in plus sa mizez pe francezi in acest duel.

Didier Deschamps are la dispozitie un lot mult mai bine echilibrat valoric decat omologul sau, cu posturi bine acoperite de pe banca de rezerve, ceea ce ii ofera un avantaj.

Lusitanii nu au castigat niciodata in fata Frantei in 90 de minute, nu vad cum ar reusi acum cand au in fata o adevarata masinarie de fotbal foarte bine pusa la punct si extrem motivata.

Mizez pe un rezultat pozitiv obtinut de francezi, dar tinand cont de numele atacantilor ce vor pasi pe gazon ma astept si la cel putin doua goluri marcate.

Pronosticul propus de mine poate fi jucat la casa de pariuri online Betano, una dintre acele case de pariuri online cu cele mai mari cote.

Vezi toata oferta de pronosticuri EURO 2021!

Pronostic Portugalia – Franta: Franta sansa dubla X2 & peste 1.5 goluri marcate cota 1.85