Portugalia – Irlanda ponturi pariuri 01.09.2021

portugalia irlanda ponturi pariuri

Miercuri se joaca in Preliminariile pentru Campionatul Mondial. Unul dintre aceste jocuri este intre reprezentativa Portugaliei si cea a Irlandei, partida ce este programata de la ora 21:45. Citeste acest articol pentru a afla care sunt cei mai importanti jucatori convocati de cei doi selectioneri. VEZI si pronosticul recomandat!

portugalia irlanda ponturi pariuri

Portugalia.

Este liderul grupei A, insa are acelasi numar de puncte ca ocupanta locului secund, Serbia (7 puncte pentru fiecare).

Cu 3 reusite, Diogo Jota este golgheterul nationalei in aceste calificari; atacantul lui Liverpool se afla in lotul pentru acest joc si sunt sanse insemnate ca sa il vedem pe teren inca din primul minut.

Din intreg lotul convocat nu lipseste nici capitanul Cristiano Ronaldo. De asemenea, printre vedetele convocate se mai regasesc: Joao Cancelo, Bruno Fernandes, Bernardo Silva, Ruben Neves si Andre Silva.

Ricardo Pereira s-a accidentat la echipa de club si de aceea Fernando Santos a fost nevoit sa il inlocuiasca cu Nelson Semedo.

Irlanda.

A pornit cu stangul in aceste calificari, pierzand ambele jocuri disputate (3-2 la Serbia si 0-1 acasa cu Luxemburg).

Stephen Kenny a convocat multi jucatori „cu nume” pentru meciul de miercuri, printre acestia putand fi mentionati: Coleman (Everton), Matt Doherty (Tottenham), Duffy si Connolly (Brighton), Hourihane (Aston Villa), Adam Idah (Norwich) si Jeff Hendrick (Newcastle).

Dar, este si o absenta importanta; Darren Randolph, unul dintre jucatorii de baza din ultimii ani, nu a fost convocat.

Nathan Collins, fundasul transferat de Burnley in aceasta pauza de vara de la Stoke City, a fost convocat in premiera.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Portugalia (4-3-3): Rui Patricio – Joao Cancelo, Ruben Dias, Pepe, Guerreiro – Moutinho, Pereira, Bruno Fernandes – Bernardo Silva, Ronaldo, Jota.

Irlanda (3-5-2): Kelleher – Egan, Duffy, O'Shea – Doherty, Hendrick, Hourihane, Cullen, McClean – Connolly, Idah.

Absenti.

  • Portugalia: Joao Felix, Pereira, Carvalho, Renato Sanches, Fonte.
  • Irlanda: Randolph, Knight, Clark, McCarthy, Robinson.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima confruntare directa a fost in 2014; Portugalia s-a impus cu un neverosimil 5-1.

Ponturi pariuri Portugalia – Irlanda – ionel_iulian94.

Sunt de parere ca nationala Portugaliei isi va mentine statutul de mare favorita si va reusi sa se impuna, dar si ca vom avea cel putin 2 goluri marcate in meci. Astfel, pariul zilei de la aceasta confruntare este 1&2+.

Pentru ca reprezentativa pregatita de Fernando Santos sa se impuna si sa fie peste 1.5 goluri, cota este 1.50 la Betano pariuri.

Tinand cont de faptul ca doar primul loc din grupa asigura direct calificarea la Campionatul Mondial din Qatar, ma astept ca Portugalia sa pregateasca acest joc cu maxima seriozitate si sa aiba o prestatie exemplara.

In ceea ce o priveste pe Irlanda, aceasta trece printr-o perioada destul de neagra; nationala vizitatoare NU a mai obtinut un succes de 13 meciuri oficiale.

Pronostic Portugalia – Irlanda & Cota: 1 & Peste 1.5 goluri – 1.50