Portugalia – Israel ponturi pariuri 09.06.2021

Forma zamy_bz: Castigat Pierdut Pierdut Castigat Pierdut
Statistici zamy_bz
Procentaj: 50%
Castigate: 4/8
Unitati: -105

Drumul catre debul europeanului de fotbal a intrat pe linie dreapta. Portugalia nu s-a grabit, insa, si si-a programat un amical cu doua zile inainte de inceputul turneului final, in compania Israelului, profitand de faptul ca va avea primul meci abia marti, in compania Ungariei.

portugalia israel ponturi pariuri

Meciul va avea loc la Lisabona, in capitala Portugaliei, si va fi arbitrat de un francez, J.Pignard. Partida va incepe la orele 21:45, iar eu o sa joc acest meci la superbet, o casa de parirui cu o oferta diversificata. Cum se apropie EURO, daca te intereseaza ceva ponturi Euro 2021, viziteaza articolul de aici.

Portugalia.

Este neinvinsa de 5 partide, ultima infrangere fiind in noiembrie anul trecut, cand pierdea acasa cu Franta. A remizat alb in ultimul amical disputat impotriva Spaniei, un adversar mult mai dificil decat Israelul.

A terminat a doua grupa de calificare, in spatele Ucrainei, insa depasind Serbia, Luxemburg si Lituania. A pierdut un singur meci, in deplasarea din Ucraina, cu 1-2.

In preliminariile mondialului a jucat 3 partide, doua fiind victorii, cu Azerbaidjan si Luxemburg si un egal, in deplasarea din Serbia. In Nations League a terminat a doua, in spatele Frantei si inaintea Croatiei si Suediei.

Israel.

Este neinvinsa de 3 partide, jucand un singur amical inaintea acestei partide, cu Muntenegru, pe care a invins-o cu 3-1.

A jucat barajul Nations League pentru a ajunge la EURO, fiind invinsa de Scotia la penaltyuri, dupa ce in timpul regulamentar s-a terminat 0-0. Grupa de calificare la EURO a terminat-o, in schimb, pe locul 5, depasind doar Letonia si terminand in spatele Poloniei, Austriei, Macedoniei de Nord si Sloveniei.

In preliminariile pentru mondialul de anul viitor a fost invinsa de Danemarca acasa, cu 0-2, dar a remizat acasa cu Scotia, 1-1 si a invins Moldova in deplasare cu 4-1.

Echipe probabile si absenti:

Echipe probabile Portugalia – Israel

Portugalia: Silva – Cancelo, Fonte, Dias, Mendes – Moutinho, Danilo – Fernandes, Goncalves, Jota – A. Silva.

Israel: Marciano – Dasa, Tibi, Menahem, Davidzada – Solomon, Natkho, Lavi, Fani – Malede, Zahavi.

Istoric confruntari directe:

Nu s-au intalnit de prea multe ori de-a lungul timpului. Oficial, ultima data au fost in grupe in preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal, Brazilia 2014, cand ambele partide s-au terminat la egalitate, 1-1 in Portugalia si 3-3 in Israel.

Ponturi pariuri Portugalia – Israel zamy_bz

Portugalia se afla la ultima repetitie inainte de turneul final, fiind si campioana europeana en-titre.Prin urmare va merge la acest turneu final sa-si apere trofeul, desi este intr-o grupa infernala, din care mai fac parte Germania si Franta. Prin urmare cred ca jucatorii se vor menaja pe cat vor putea, pentru a da totul in confruntarile din grupa.

De cealalta parte, Israelul poate deveni o echipa incomoda. Cu toate acestea cred ca vom avea parte de goluri si ca Portugalia nu va pierde aceasta partida. O sa aleg sa joc un pariu combinat, desi ar fi fost tentant si unul pe cornere. Nu vom avea foarte multe goluri, asa ca un interval de goluri 2-4 pare potrivit, dublat de o sansa dubla 1X.

Pronostic Portugalia – Israel: 1X&2-4 goluri – 1.57

Leave a Comment: