Portugalia – Luxemburg ponturi pariuri 12.10.2021

portugalia luxemburg ponturi pariuri

Portugalia o intalneste pe teren propriu pe Luxemburg in etapa a sasea pentru calificarile la Campionatul Mondial din 2022 din Qatar. Cele doua echipe se vor infrunta marti de la ora 21:45 pe Estadio Algrave. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.86 la agentia de pariuri sportive online 888Sport!

portugalia luxemburg ponturi pariuri

Portugalia.

A castigat ultimul meci jucat in preliminarii impotriva lui Azerbaijan, partida terminandu-se cu scorul de 3-0.

Gazdele se situeaza locul doi in clasamentul grupei A dupa primele cinci partide jucate obtinand patru victorii, o remiza si o nicio infrangere. Au marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate pe teren propiu.

Portugalia a castigat ultima partida amicala jucata impotriva tarii gazda al Campionatului Mondial din 2022, Qatar, cu scorul de 3-0.

Luxemburg.

A pierdut meciul precedent jucat impotriva Serbiei, partida terminandu-se cu scorul de 1-0.

Oaspetii se claseaza pe locul 3 obtinand doua victorii si trei infrangeri dupa primele 5 partide jucate. Au marcat in 5 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Luxemurg a pierdut 4 din ultimele 5 partide jucate pe teren advers.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe probabile.

Portugalia (4-3-3): Patricio; Cancelo, Pepe, Dias, Mendes; Moutinho, Palhinha, Fernandes; B. Silva, Ronaldo, Leao.

Luxemburg (4-2-3-1): Moris; Jans, Chanot, Carlson, Pinto; Martins Pereira; Deville, S. Thill, Barreiro, Rodriguez; Sinani.

Absenti.

Portugalia: Trincao, Jota, Guerreiro, Silva.

Luxemburg: Niciunul.

Istoric confruntari directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat cu scorul de 3-1 pentru Portugalia.

Portugalia a castigat ultimele 10 confruntari jucate impotriva lui Luxemburg. Noua din aceste zece partide s-au terminat cu victoria Protugaliei la o diferenta de minim 2 goluri.

Ponturi pariuri Portugalia – Luxemburg – MRRazvan.

Portugalia cauta sa obtina a cincea victorie consecutiva in toate competitiile si echipa daca invinge in aceasta confrutnare poate trece pe primul loc in clasament. Avantajul gazdelor este faptul ca au cu un meci mai putin jucat decat prim-clasata, Serbia.

Luxemburg i-a pus mici probleme Portugaliei in meciul tur, reusind sa deschida scorul dar pana la urma echipa a fost invinsa. Oaspetii au numai doua victorii reusite in ultimele 12 partide jucate in toate competitiile si este putin probabil ca vor reusi sa-i faca fata unei echipe de calibrul Portugaliei.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Publicwin. Acceseaza acest link pentru un cod bonus 888Sport.

Pentru biletul zilei ma astept la un meci usor pentru echipa gazda. Cred ca Portugalia va reusi sa se impuna la scor asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic Portugalia Luxemburg Peste 3.5 Goluri Inscrise In Meci – Cota 1.86!