Portugalia – Macedonia de Nord ponturi pariuri 29.03.2022

portugalia macedonia de nord ponturi pariuri

Marti vom cunoaste ultimele doua echipe calificate la Campionatul Mondial din Qatar, din partea Europei, Portugalia primind vizita celor din Macedonia de Nord in una din finalele preliminariilor. Este un joc pe care nu asteptam sa il vedem, avand in vedere ca vizitatorii au reusit sa o elimine pe campioana europei, Italia, in meciul trecut.

Partida se va juca in Portugalia, pe Estadio do Dragao din Porto, incepand cu ora 21:45, fiind transmis in Romania de canalul Digi Sport 1!

portugalia macedonia de nord ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei si pontul propus la casa de pariuri Betano !

Portugalia

Portugalia a ajuns sa dispute acest baraj de calificare, printr-o dezamagire, ei avand posibilitatea sa se califice direct, dar au fost invinsi acasa in meciul decisiv de Serbia, incheind astfel grupa de calificare pe locul secund.

La baraj au dat de Turcia, avand parte de un meci foarte greu, solicitant, pe care l-au inceput in forta, conducand la pauza cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Otavio si Diogo Jota. Dupa pauza au iesit de la cabine altfel de echipe, Turcia marcand dupa o faza superba produsa de Cengiz Under si Burak Yilmaz, cel care a inscris. Momentul decisiv a venit in minutul 85 cand Turcia a beneficiat de un penalty, dar acelasi Yilmaz a ratat, iar Portugalia a mai marcat in minutul 90+4 prin Nunes.

Portugalia a aratat ca are probleme defensive, datorate lipsei unor jucatori importanti, cum ar fi Pepe sau Ruben Neves. In rest nu au nicio absenta de marca, vedetele Ronaldo, Jota, Silva sau Bruno Fernandes fiind pregatiti sa aduca o noua performanta echipei nationale.

Macedonia de Nord

Macedonia de Nord este surpriza acestor baraje, dar pana sa ajunga la baraj au reusit sa obtina locul secund intr-o grupa din care au mai facut parte Germania, Romania, Islanda, Armenia si Liechtenstein. Au obtinut locul secund dupa ce au fost invinsi doar de doua ori, o data de Germania si o data de Romania.

In jocul de baraj au reusit uimitoarea si neasteptata performanta de a o elimina pe campioana europeana, Italia, dupa un joc in care au fost dominati de la un capat la altul, dar au reusit sa mentina o linie defensiva puternica, nu au primit gol si au dat lovitura in minutul 90+2 cand Trajkovski a preluat o minge dupa o degajare a propriului portar si a trimis un sut imparabil, aducand bucuria intregii natiuni macedonene.

Nu au absente remarcabile la nivelul lotului, abordand si aceasta partida cu cei mai buni jucatori. Au o ambitie data de spiritul in care au fost crescuti si o vor expune la maxim in acest joc.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Portugalia (4-3-3): Diogo Costa – Guerreiro, Fonte, Danilo, Dalot – Bruno, Moutinho, Silva – Ronaldo, Diogo Jota, Otavio

Macedonia de Nord (4-4-2): Dimitrievski – Ristovski, Velkovski, Musliu, Alioski – Nikolov, Bardhi, Ademi, Churlinov – Ristovski, Trajkovski

Absenti

Portugalia: Lopes, Neves, Pepe

Macedonia de Nord: –

Istoric confruntari directe

Ultimul joc direct dateaza din anul 2012, un meci amical, care s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

Portugalia – Macedonia de Nord ponturi pariuri – Paul0722

Portugalia a scapat de o confruntare cu Italia, partida care s-ar fi desfasurat in deplasare, motiv pentru care nu vor avea nicio scuza daca vor pierde calificarea, antrenorul F. Santos promitandu-le inainte de disputarea celor doua jocuri, suporterilor ca se vor califica.

Macedonia de Nord a realizat una din cele mai mari surprize din istoria fotbalului, eliminand campioana europeana din drumul spre Campionatul Mondial, iar acum vor trebui sa concretizeze si sa nu se faca de ras, obtinerea biletelor pentru Qatar reprezentand cu adevarat o performanta istorica.

Consider ca va fi un meci in care Portugalia are sansa de a juca cu o echipa mult mai slab cotata, disputa partida si pe teren propriu si vor trebui sa invete din greselile facute de Italia si sa reuseasca sa marcheze repede, pentru a nu le da sperante macedonenilor.

Pronostic Portugalia – Macedonia de Nord: 1 solist, Peste 6.5 cornere si Peste 2.5 cartonase – COTA 1.72!