Portugalia U21 – Italia U21 ponturi pariuri 31.05.2021

Duelul de foc dintre Portugalia și Italia din sferturile de finală ale EURO U21 se joacă de la ora 22:00, la Ljubljana. Lusitanii sunt favoriți la casele de pariuri, însă italienii au jucători în lot care pot înclina oricând balanța în favoarea lor.

portugalia u21 italia u21 ponturi pariuri

Portugalia U21.

A triumfat în grupa D a turneului final, unde și-a învins toate adversarele: 3-0 cu Elveția, 2-0 cu Anglia și 1-0 cu Croația.

Faptul că nu au primit gol într-o astfel de grupă și că au trimis acasă reprezentativa mică a Albionului le-a crescut simțitor portughezilor șansele la trofeu.

Selecționata pregătită de Rui Jorge are acum un număr de 10 victorii la rând și e neînvinsă din octombrie 2019 încoace.

Correia, Goncalves, Trincao și Joao Mario sunt jucătorii care nu au mai prins lotul. Conte, Baro, Jota și Rafael Leao sunt noii veniți în echipa Portugaliei.

Italia U21.

A încheiat grupa de calificare în urma Spaniei, formație în fața căreia a remizat, fără goluri.

Italienii au încasat un singur gol în faza grupelor, în remiza cu Cehia. Rezultatul care le-a adus locul în sferturi a fost succesul cu 4-0 în fața gazdelor de la Slovenia.

Câțiva jucători importanți au rămas în afara lotului la italieni: Frabotta, Sandro Tonali, Colombo, Gabbia și Marchizza nu vor mai fi la dispoziția lui Paolo Nicolato.

Selecționerul italian și-a completat lotul cu Beruatto (Vicenza), Vogliacco (Pordenone), Maleh (Venezia), Ricci (Empoli) și Sottil (Cagliari).

Echipe Probabile.

Portugalia U21 (4-3-3): Costa – Dalot, Queiros, Conte, Leite – Luis, Vitinho, Fernandes – Tomas, Rafa Leao, Vieira.

Italia U21 (4-3-3): Carnesecchi – Zappa, Sala, Lovato, Del Prato – Rovella, Frattesi, Maggiore – Cutrone, Scamacca, Raspadori.

Ponturi pariuri Portugalia U21 – Italia U21 – Nicu VM.

Îți recomand să joci pontul pe care ți-l propun la una dintre agențiile din top case de pariuri mobil. Aici vei putea paria non-stop, putând plasa și pariuri live pe meciul care începe la ora 22:00, diseară.

Selecționata cu un lot mai bun și cu rezultate recente mai bune este, în mod evident, cea a Portugaliei. Cotele bookmakerilor subliniază și ele că lusitanii au prima șansă în acest duel.

Anticipez un sfert de finală echilibrat, deoarece miza partidei este una însemnată. Portughezii nu au primit gol în faza grupelor de la 3 echipe periculoase în ofensivă, motiv pentru care tind să cred că vor reuși să reziste și în fața italienilor.

Pronostic Portugalia U21 Italia U21 1X & sub 3.5 goluri – 1.59!

Leave a Comment: