Antwerp – Tottenham ponturi pariuri 29.10.2020

Antwerp - Tottenham ponturi pariuri 29.10.2020

Meciul dintre Antwerp si Tottenham va avea loc pe Bosuilstadion din Deurne. Cele doua echipe fac parte din grupa J din Europa League unde mai sunt Ludogorets si LASK Linz. Am ales un pronostic sigur in opinia mea, cu o cota de 1.55 la casa de pariuri online Superbet.

Antwerp - Tottenham ponturi pariuri 29.10.2020

Antwerp.

Este liderul din Belgia gratie celor 20 de puncte adunate in primele 10 etape, insa Anderlecht, care e pe 7, are doar 3 mai putine decat ea, deci clasamentul este foarte strans. S-a calificat direct in grupele Europa League pentru ca a terminat pe 4 campionatul trecut.

Nu a pierdut niciuna din ultimele 7 partide si doar o data s-a incurcat, asadar este intr-o forma de zile mari. Pe teren propriu a evoluat de 5 ori in acest sezon, este neinvinsa si a obtinut 3 victorii.

In precedentele 7 confruntari a marcat, asadar se bazeaza pe un atac de calitate. Vine insa dupa 8 jocuri in care a primit gol, deci defensiva este una extrem de modesta.

Tottenham.

Ocupa pozitia a 5-a in Premier League si in 6 runde a strans 11 puncte, cu doar 2 mai putine decat Everton care este pe primul loc. A fost nevoita sa treaca prin tururi preliminare pentru a ajunge in grupele Europa League si le-a eliminat pe Lokomotiv Plovdiv, Shkendija si Maccabi Haifa.

A avut 11 meciuri in actuala stagiune si doar pe primul l-a pierdut, iar pe 8 din celelalte 10 le-a castigat. Se descurca excelent in deplasari pentru s-a impus in toate cele 5 in care a fost pana acum.

Disputa in care a fost invinsa e singura in care nu a inscris, deci ofensiva este la un nivel excelent. Totusi, doar in ultimele 2 intalniri nu a incasat gol, asadar au fost probleme pe faza de aparare, dar se pare ca Jose Mourinho le-a rezolvat.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Antwerp (3-5-2): J. Butez – Batubinsika, J. Gelin, R. de Laet – Miyoshi, P. Gerkens, Haroun, Hongla, Juklerod – Refaelov, C. Bristol.
Tottenham (4-2-3-1): J. Hart – M. Doherty, D. Sanchez, B. Davies, Reguilon – Hojbjerg, H. Winks – G. Bale, Lo Celso, Lucas Moura – C. Vinicius.

Absenti:

Antwerp: Aurelio Buta, Sander Coopman, Matheus si Alexis de Sart sunt accidentati.
Tottenham: Japhet Tanganga este accidentat. Serge Aurier si Steven Bergwijn sunt incerti.

Istoric Confruntari Directe.

Aceste formatii nu s-au mai intalnit cel putin recent.

Ponturi pariuri Antwerp – Tottenham – Releu.

Ambele echipe au atacuri de calitate si eu sunt de parere ca va iesi o partida spectaculoasa pe Bosuilstadion. Tottenham poate inscrie de una singura de 3 ori pentru ca este superioara si adversara sa are o defensiva care incaseaza goluri pe banda rulanta.

Jose Mourinho are la dispozitie jucatori de calitate de la mijloc in sus, Gareth Bale, Giovani Lo Celso sau Lucas Moura fiind doar cativa dintre ei. In 4 din ultimele 5 dueluri formatia londoneza a marcat de cel putin 3 ori.

Antwerp poate face si ea o figura frumoasa pentru ca practica un fotbal ofensiv, care i-a adus multe satisfactii, deci nu prea vad de ce s-ar cantona acum in aparare. Ea vine dupa 7 meciuri in care am avut parte de minim 3 reusite.

Pronostic Antwerp – TottenhamTotal goluri peste 2,5 – cota 1.55