LASK Linz – Ludogorets ponturi pariuri 29.10.2020

lask linz ludogorets ponturi pariuri 29102020

Va reusi una din echipe o victorie ce sa o readuca in lupta pentru calificare sau isi vor imparti punctele in meciul din etapa a doua a Europa League? VEZI mai jos pronosticul de cota 3.45 propus la agentia de pariuri online Unibet!

lask linz ludogorets ponturi pariuri 29102020

LASK Linz.

Asa cum o spuneau si calculele hartiei, prima etapa a grupelor Europa League a adus o infrangere in deplasare pentru echipa austriaca, Jose Mourinho si compania administrandu-le un sec 3-0.

Echipa se afla totusi intr-o forma excelenta, singurele doua infrangeri in acest sezon venind din meciurile cu Tottenham si cu Rapid Viena, iar echipa aratand in rest un apetit ofensiv de invidiat, marcand in ultimele 5 victorii cel putin 3 goluri pe meci, inclusiv celor de la Sporting in meciul disputat in preliminarii.

Ludogorets.

Ludogorets se afla pe pozitia secunda in campionatul bulgar, avand 20 de puncte dupa 9 partide disputate, dar in Europa League echipa a inceput cu stangul pe teren propriu in fata celor de la Antwerp.

Daca este sa pastreze sanse de calificare, echipa bulgara ar trebui sa se organizeze mai bine defensiv, ei primind gol de fiecare data cand au intalnit adversari mai puternici.

Echipa bulgara a reusit sa marcheze in ultimele 14 din ultimele 15 partide disputate, iar antrenorul ar putea miza mai mult pe cartea atacului, incercand sa preseze de la inceput echipa gazda.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

LASK Linz (3-4-3): Schlager, Filipovic, Trauner, Wiesinger, Andrade, Michorl, Grgic, Ranftl, Eggestein, Raguz, Gruber.

Ludogorets (4-2-3-1): Stoyanov, Nedyalkov, Verdon, Josue Sa, Ikoko, Anicet, Dyakov, Oliveira-Souza, Yankov, Tekpetey, Higinio.

Absenti.

LASK Linz: Reiter.

Ludogorets: Wanderson.

Istoric Confruntari Directe.

Aceasta va fi prima intalnire intre cele doua echipe.

Ponturi pariuri LASK Linz – Ludogorets – AlexK

Ambele echipe spera in meciul de joi seara la o victorie care sa readuca invingatoarea in lupta pentru locul al doilea in aceasta grupa in care Tottenham pare sa se desprinda in castigatoare clara.

LASK Linz porneste ca favorita in aceasta partida, avand avantajul atat al propriului teren, cat si al existentei unui plus de valoare, echipa jucand intr-un campionat mult mai puternic si fiind in primele trei formatii ale acestuia.

Pentru acest meci voi miza pe o victorie a gazdelor, dar o victorie venita dupa un meci disputat, in care ambele echipe vor marca, dar valoarea austriecilor spunandu-si cuvantul la final.

Pronostic LASK Linz – Ludogorets LASK & Ambele marcheaza – Cota 3.45!