Caută
Close this search box.

Romania U23 – Noua Zeelanda U23 ponturi pariuri 28.07.2021

romania u23 noua zeelanda u23 ponturi pariuri

Sapporo Dome va gazdui miercuri cu incepere de la ora 11.30 partida dintre reprezentativele olimpice ale Romaniei si Noii Zeelanda. Infruntarea este una decisiva in cazul ambelor formatii, fiecare fiind sigura de calificare doar cu o victorie.

romania u23 noua zeelanda u23 ponturi pariuri

Romania U23.

Nationala pregatita de Mirel Radoi a debutat cu o victorie la turneul olimpic, un 1-0 in fata reprezentativei statului Hoduras, dar prestatia tricolorilor in urmatorul joc a fost dezamagitoare.

Coreea de Sud s-a impus cu un categoric 4-0, intr-un joc in care Romania nu a tras niciun sut pe spatiul portii adverse si a avut un singur corner. Aceasta statistica poate fi pusa oarecum si pe eliminarea lui Ion Gheorghe la scorul de 1-0 pentru asiatici.

Mirel Radoi va efectua cateva modificari fortate pentru acest joc, Tudor Baluta va fi titular in linia mediana, asta in situatia in care nu va fi preferat Marius Marin. In aceasta situatie cuplul de fundasi centrali va fi Pascanu-Ghita.

Noua Zeelanda U23.

Asemeni adversarei sale a debutat cu o victorie la Olimpiada, 1-0 in fata Coreei de Sud, Chris Wood, atacantul lui Burnley semnand singura reusita a infruntarii.

Nu la fel de bine s-a descurcat si in urmatorul joc contra celor din Honduras, in ciuda faptului ca a condus de doua pe tabela de marcaj la final a trebuit sa se recunoasca invinsa.

Este de asteptat ca Danny Hay sa schimbe sistemul de joc fata de ultima infruntare si sa treaca de la 3-4-3 la un clasic 4-4-2, fara a umbla insa la componenta primului 11.

In lotul deplasat la Tokyo se regasesc numai putin de 13 jucatori care activeaza la cluburi din Europa, Chris Wood si Winston Reid vin din Premier League. Primul este golgheterul lui Burnley, iar al doilea evolueaza ca fundas pentru West Ham United.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Romania U23 (4-2-3-1): Aioani – Ratiu, Pascanu, Ghita, Roboc – Dulca, Baluta – Dobre, Ciobanu, Sefer – Ganea.

Noua Zeelanda U23 (4-4-2): Woud – Ingham, Pijnaker, Reid, Cacace – Stensness, Bell, Lewis, Just – McCowatt, Wood.

Vezi aici toate cotele pentru Romania U23 – Noua Zeelanda U23!

Absenti.

Romania U23: Ion Gheorghe – suspendat; Florin Stefan – incert.

Noua Zeelanda U23: Winston Reid, Michael Boxall – accidentati.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci oficial intre cele doua reprezentative.

Ponturi pariuri Romania U23 – Noua Zeelanda U23 – Lily84.

Romania are doar sansa victoriei pentru a obtine calificarea, va trebui sa forteze in ofensiva, poate fi incercat pe biletul zilei azi un pronostic bazat pe un gol al tricolorilor.

Noua Zeelanda se bazeaza in avanposturi pe serviciile golgheterului lui Burnley, care si-a facut din plin datoria pana acum marcand in ambele partide de la Olimpiada.

Remiza nu este in avantajul niciuneia dintre formatii, care pot pierde calificarea in functie de rezultatul celeilalte infruntari a grupei, in plus elevii lui Danny Hay se descurca foarte bine in atac, dar au probleme in defensiva unde le lipseste pionul principal, Winston Reid.

Pronostic Romania U23 – Noua Zeelanda U23: Ambele echipe inscriu cota 1.60