Predictii pariuri Venezuela – Jamaica (06.06.2016)

Grupa C de la Copa America debuteaza fix la miezul noptii, atunci cand Venezuela si Jamaica se intalnesc pe Soldier Field din Chicago, Illinois. Este cu siguranta un duel al outsiderilor, care in opinia mea este deschis oricarui rezultat.

Venezuela porneste usor favorita ca si pronosticuri fotbal, insa ramane de vazut daca se vor respecta calculele hartiei. Forma de moment este una slaba pentru echipa condusa de Rafael Dudamel, care nu castiga de sase meciuri. Totusi se vede o imbunatatire a jocului de la venirea noului selectioner, acesta remizand de trei ori in cele patru meciuri disputate. Nu sunt probleme de efectiv, insa trebuie remarcat ca au ramas acasa jucatori cu nume, precum Baroje, Amorebieta, Cichero, Vargas, Murillo si Miku.

Click aici pentru a paria pe 1 solist, cota 2.05 la NetBet.

Jamaica este o trupa destul de modesta, care insa in ultimii ani a reusit sa impresioneze. Trebuie precizat ca anul trecut a ajuns pana in finala Gold Cup, asa ca nu trebuie subestimata la Copa America. A mai participat o singura data la aceasta competitie, tot anul trecut, cand a pierdut toate cele trei meciuri din grupa. Trupa condusa de Winfried Schafe vine dupa un rezultat surprinzator in ultima partida jucata, cand a reusit sa invinga Chile (2-1). Moralul este excelent si nu m-ar mira sa asistam la o surpriza in aceasta noapte. Nu sunt probleme de efectiv, insa trebuie precizat ca Powell, Phillip, Dawkins, Mattocks si Brown nu au prins lotul.

Click aici pentru a paria pe 2 solist, cota 4.25 la Unibet.

De patru ori s-au mai intalnit cele doua formatii pana in prezent, toate meciuri amicale. De precizat ca fiecare a inregistrat cate doua victorii.

Echipe probabile:

Venezuela (4-2-3-1) : Hernandez – Rosales, Velasquez, Vizcarrondo, Villanueva – Rincon, Figuera – Anor, Guerra, Seijas – Rondon

Jamaica (4-4-2) : Thompson – Watson, Mariappa, Morgan, Lawrence – McCleary, Hector, Austin, McAnuff – Barnes, Donaldson

Venezuela – Jamaica cote pariuri la NETBET (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

Predictii pariuri Venezuela - Jamaica (06.06.2016)

MAI MULTE COTE >>

Chiar daca Jamaica porneste cu a doua sansa la case de pariuri online, eu sunt de parere ca va face un meci bun. Adversarul este unul de nivel apropiat si nu vad de ce nu am asista macar la un gol in poarta celor din Venezuela. Mizez pe forma foarte slaba traversata de acestia, care in ultimul timp par sa fi uitat sa castige. Doar in doua meciuri din ultimele 15 disputate Venezuela nu a primit gol, iar apararea pare a fi punctul sau slab. Jamaica m-a impresionat la Gold Cup si s-a vazut ca are o forta ofensiva de luat in calcul. Daca a punctat de doua ori in poarte lui Chile in urma cu o saptamana, cred ca poate repeta si acum performanta.

Pronosticuri fotbal Venezuela – Jamaica: total goluri Jamaica – peste 0.5, cota 1.66 la Netbet, incredere 8/10

Ponturi pariuri cota mare Venezuela – Jamaica: x final, cota 3.20 la Unibet

Click aici pentru a paria online pe meciul Venezuela – Jamaica si vei beneficia de un pariu 100% fara risc pana la 200 RON! 

Leave a Comment: