Predictii tenis WTA – 11.06.2016

Ieri a fost o zi aproape perfecta in tenisul feminin, am prins 2 pronosticuri destul de usor, in timp ce Puig o sa joace astazi deoarece vremea la Nottingham a fost foarte proasta. Astazi am mizat pe o partida lunga intre Bencic si Mladenovic, doua jucatoare in forma. Dar si pe Coco Vandeweghe, jucatoarea din America serveste foarte bine.

Belinda Bencic – Kristina Mladenovic @ peste 21.5 game-uri – 1.80 la [eafl id=152 name=”Unibet” text=”Unibet”] / incredere: 8/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 15:30 Belinda Bencic o va intalni in semifinalele turneului din Olanda pe Kristina Mladenovic, intr-o partida ce ar trebui sa se duca in 3 seturi. Dupa un start de sezon foarte dificil pentru Bencic, jucatoarea din Elvetia ocupa locul 8 WTA cu 3.260 de puncte, in timp ce Mladenovic, jucatoare ce traverseaza o forma extraordinara ocupa locul 32 WTA cu 1.550 de puncte. Aceste doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data pana acum, anul trecut tot la acest turneu, atunci Bencic s-a impus in 3 seturi. Ambele jucatoare au jucat bine pana acum. Bencic a trecut de Van Uytvanck si Lepchenko in 3 seturi si de Golubic in 2 seturi. In timp ce adversara ei, Mladenovic, a trecut de Shvedova 2-0, Vikhlyantseva 2-1 si Mertens 2-0. Mizez pe o partida frumoasa deoarece ambele jucatoare servesc bine, dar si din prisma faptului ca Mladenovic vine dupa multe meciuri jucate la rand.

Madison Brengle – Coco Vandeweghe @ 2 – 1.25 la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”] / incredere: 10/10

Astazi de la ora 12:00 Madison Brengle o va intalni in semifinalele turneului din Olanda pe Coco Vandeweghe, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte scurta. Brengle nu are mari rezultate in acest an si ocupa doar locul 68 WTA cu 950 de puncte, in timp ce Vandeweghe ocupa locul 43 WTA cu 1.302 puncte. Aceste doua jucatoare s-au mai intalnit in 3 partide pana acum. Brengle conduce cu scorul de 2-1. Ambele jucatoare s-au miscat bine la acest turneu, Brengle a trecut de Siegemund 2-1, Hogenkamp 2-1 si Kozlova 2-0. In timp ce Coco Vandeweghe a trecut de Vroome 2-0, Hibino 2-0 si de Rodina 2-0. Mizez pe victoria jucatoarei din America deoarece are un servici foarte puternic. Dar si din prisma faptului ca s-a distrat pana acum la acest turneu.

Click aici daca vrei sa vezi Predictii tenis ATP – 11.06.2016!

Alexandrina Naydenova – Silvia Soler-Espinosa @ 2 – 1.36 la [eafl id=153 name=”NetBet” text=”Netbet”] / incredere: 9/10

Al treilea pronostic din articol vine din Spania de la Mallorca, acolo unde Alexandrina Naydenova o va intalni in calificarile turneului pe Silvia Soler Espinosa, intr-o partida ce ar trebui sa fie foarte interesanta deoarece nici una dintre jucatoare nu este o forta pe iarba. In acest moment jucatoarea din Bulgaria Nydenova ocupa locul 267 WTA cu 1.65 de puncte, in timp ce Silvia Espinosa ocupa locul 128 WTA cu 467 de puncte. Jucatoarea din Bulgaria a mai jucat o singura partida pe iarba in acest sezon, in Olanda, acolo a fost eliminata de Ozaki 2-0, in timp ce jucatoarea din Spania se afla la prima partida pe iarba din sezon. Aceste doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum. Mizez pe Soler Espinosa deoarece jucatoarea din Spania joaca in fata propriilor suporteri. Dar si din prisma faptului ca Alexandrina Naydenova nu este o jucatoare de speriat. In mod normal Soler Espinosa ar trebui sa se califice in faza urmatoare fara probleme.

Statistica tenis – Iunie!

Nr. Castigat Pierdut Cota 1
30 17 12 1

Leave a Comment: