Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 02.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a doua zi si speram sa facem profit cu doua pronosticuri alese dintr-o oferta foarte slaba. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Luni, 2 Septembrie !

Sepsi – Dinamo Bucuresti (ora 21:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sepsi si Dinamo Bucuresti, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 8 din Liga 1. „Cainii rosii” spera la o victorie astazi pentru a confirma iesirea din criza de la inceputul sezonului. Etapa trecuta au reusit o victorie clara in fata sibienilor cu scorul de 3:0 si au aratat ca se poate. In duelul cu Sepsi pleaca cu sansa a doua, dar din punctul meu de vedere cotele sunt putin mincinoase. Chiar daca Sepsi este neinvinsa pe teren propriu si au avut parte de adversari foarte tari: FCSB, Viitorul si CFR, acestia nu au stat chiar asa de bine in teren si au primit goluri destul de usor. Jucatorii lui Dinamo sunt foarte motivati in acest moment si au un moral  bun dupa victoria de etapa trecuta, asa ca mizez pe acest lucru ca vor conta pe tabela.

 

Ponturi pariuri recomanda:    Dinamo Marcheaza@ 1.42; pariaza pontul aici >>>

Sligo Rovers – Dundalk (ora 21:45)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sligo Rovers si Dundalk, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 28 din Irlanda:Premier Division. Oaspetii sunt pe primul loc cu un avans de 4 puncte in fata celor de la Shamrock si au doua etapa mai putin disputate fata de acestia. Astazi au prima sansa la victorie si ma astept sa vedem o partida foarte spectaculoasa, deoarece avem fata in fata doua formatii ofensive. De cealalta parte, Sligo se afla la jumatatea clasamentului si nu au nici o grija. Joaca din placere, iar acest lucru se vede aproape la fiecare meci pe tabela. Mizez pe o partida spectaculoasa, asa ca pronosticul oferit se bazeaza pe goluri !

Ponturi pariuri recomanda:    Gol in ambele reprize @ 1.62; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 02.09.2019 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: