Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 04.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 30%
Castigate: 6/20
Unitati: -698

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a patra zi si speram sa facem profit cu doua pronosticuri alese dintr-o oferta foarte slaba. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Miercuri, 4 Septembrie !

Ostava B – Unicov (ora 17:30)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ostrava B si Unicov, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 6 din Cehia: MSFL. Dupa primele 5 runde, cele doua formatii au un golaveraj identic: 11 goluri marcate si 6 primite, dar diferenta de puncte este una imensa. Unicov ocupa primul loc cu 13 puncte acumulate, in timp ce Ostava este pe 10 cu numai 6 puncte. In ultimele ore cotele s-au miscat foarte ciudat, iar echipa gazda a devenit favorita clara in ochii bookmakerilor. Daca la linia de start, Ostava a fost cotata cu 3.30 pentru un succes, aceasta cota s-a prabusit in doar cateva ore si acum se situeaza la 1.36, in timp ce cota pe Unicov a sarit foarte mult. Se intampla lucruri ciudate la modul de pariere pe aceasta partida si ma astept sa vedem ceva ciudat la aceasta partida, asa ca pronosticul meu se va indrepta pe cea mai sigura varianta, adica golurile !

 

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri@ 1.55; pariaza pontul aici >>>

Admira Prague – Hradec Kralove (ora 18:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Admira Prague si Hradec Kralove, meci ce conteaza pentru MOL CUP din Cehia. Favorita clara la accederea in urmatorul tur este formatia de liga a 2-a Ceha, Hradec Kralove, dar cota pe solist este una fara valoare. Totusi, ne asteptam la un joc bun din partea acestora, mai ales dupa declaratiile tehnicianului acestora. Admira Prague este o formatie semi-prefesionista ce evolueaza in al 3-lea esalon, iar prezenta pana aici este deja un castig pentru ei. Nu cred ca au forta si nici pregatire sa faca prea multe astazi, ci ma astept sa stea si sa incaseze.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 2.5 goluri @ 1.38; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 04.09.2019 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply