Proiectul ”Ban pe ban” – cu Ion Dan Alexandru : 05.09.2019

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 0

 

Proiectul „Ban pe ban” a ajuns la a cincea zi si speram sa facem profit cu trei pronosticuri de la partidele echipelor nationale. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Joi, 5 Septembrie !

Armenia – Italia (ora 19:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Armenia si Italia, meci ce conteaa pentru calificarile la EURO 2020. Squadra Azzurra s-a impus categoric in grupa J si are maximul de puncte dupa cele 4 etape disputate. Vin astazi in Armenia cu un moral bun, linistiti si gata sa mai bifeze inca 3 puncte in clasament. De cealalta parte, Armenia a surprins placut pana acum si pastreaza sanse la locul 2. Ultimele 2 meciuri le-au adus cele 6 puncte de care se bucura in acest moment: (3:0 cu Luxemburg si surpriza din Grecia, victorie cu 2:3). Au marcat numai putin de 7 goluri si au primit 6, fapt ce ne arata o Armenie putin schimbata la stilul de joc. Am incercat sa gasesc cea mai buna varianta la aceasta partida, asa ca am decis sa merg pe linia de Peste 1.5 goluri !

 

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri@ 1.20; pariaza pontul aici >>>

Romania – Spania (ora 21:45)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Romania si Spania, meci ce conteaza pentru calificarile la EURO 2020. Se anunta un meci foarte important pentru Contra&Co., iar asteptarile unora sunt destul de mari de la aceasta disputa. Eu unul nu cred ca putem obtine mare lucru din aceste 90 de minute, Spania fiind o formatie mult prea experimentata si valoroasa sa piarda astazi pe National Arena. Jucatorii veniti de la tineret au un moral destul de bun, dar lucrurile nu vor fi ca la U21. Lumea se asteapta de la Puscas, Marin, Hagi si altii sa invinga o echipa ce are jucatori la cele mai puternici echipe din lume. Pentru a putea bifa pronosticul inaintea celor 90 de minute, prefer sa merg pe varianta Peste 1.5 goluri !

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri @ 1.26; pariaza pontul aici >>>

 

Filipine – Syria (ora 14:30)

Pentru cel de-al treilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Filipine si Syria, meci ce conteaza pentru primul meci din Grupa A al calificarilor Asia:Cupa Mondiala. Cele doua formatii nu s-au mai intalnit de 18 ani, pe vremea cand Syria avea trupa si facea scor cu Filipine pe unde ii prindea. Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, iar in momentul de fata lucrurile s-au echilibrat. Filipine nu a crescut cu mult, ci si-a pastrat statutul de echipa mica, in timp ce Syria a decazut destul de mult in ultimii ani. Sunt doua formatii cu defensive slabe, iar miza calificarii la Cupa Mondiala poate pune presiune mare pe anumiti jucatori. La ce greseli de pozitionare si calitate scazuta in ofensiva exista la cele doua adversare de astazi, ma astept sa vedem un meci cu minim doua reusite, iar cota este una bunicica pentru a ne atinge obiectivul: cota 2 !

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri @ 1.29; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 05.09.2019 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: