PSG – Lyon ponturi pariuri 31.07.2020

PSG - Lyon ponturi pariuri

Se anunta mare derby in finala Cupei Ligii Frantei intre doua dintre cele mai cunoscute echipe din Franta atat la nivel national, cat si european. Pentru a va edifica asupra unui pronostic pentru acest duel, va recomand sa cititi detaliile de luat in seama in acest articol!

PSG - Lyon ponturi pariuri

Nu este cel mai important trofeu din Franta, dar totusi nu ar strica in niciun caz o cupa in plus in vitrina celor doua adversare. Meciul va avea loc vineri seara de la ora 22.10 la Paris pe Saint Denis si va fi arbitrat de la centru de catre Jerome Brisard, care are o medie de 3.69 cartonase galbene pe meci.

PSG.

Se pare ca a castigat tot in Franta pana acum, acesta fiind singurul trofeu care ii lipseste in acest sezon si cu siguranta si-l va dori pentru a reusi tripla. Chiar daca fotbalul francez s-a intrerupt complet dupa inceperea pandemiei nu cred ca parizienii vor avea probleme prea mari de adaptare.

In urma cu o saptamana pe acelasi stadion a reusit sa castige Cupa Frantei, impotriva lui Saint Etienne cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat in prima repriza de Neymar. In semifinalele Cupei Ligii a trecut cu lejeritate de Reims, cu scorul de 3-0.

Mauro Icardi este cel mai bun marcator al echipei in aceasta cupa, cu 3 goluri reusite.

PSG - Lyon statistici

Lyon.

Una dintre dezamagirile din prima liga franceza, a ocupat locul 7 dupa oprirea fotbalului francez in urma pandemiei COVID-19, in afara locurile de cupe europene. Inainte de aceasta partida a jucat 5 partide amicale, reusind sa castige 4 din acestea si sa piarda doar in meciul impotriva lui Glasgow Rangers, cu scorul de 2-0, goluri marcate de Ianis Hagi.

In semifinalele Cupei Ligii Frantei a reusit sa treaca la limita de Lille, cu scorul de 3-2. Castigarea acestui trofeu ar reusi sa le salveze sezonul ratat in Franta.

Houssem Aouar este golgeterul echipei in aceasta competitie cu 2 goluri marcate, alaturi de Jean Lucas, Moussa Dembele si Bertrand Traore, cu acelasi numar de reusite.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

PSG (4-4-2): Navas – Dagba, Marquinhos, Kimpembe, Bernat – Di Maria, Veratti, Gueye, Draxler – Icardi, Neymar.

Lyon (3-5-2): Lopes – Denayer, Marcelo, Marcal – Rafael, Rene-Adellaide, Guimaraes, Aouar, Cornet – Dembele, Depay.

Vezi toate cotele pentru PSG – Lyon!

Absenti.

  • PSG: Mbappe, Kouassi, Meunier, Cavani si Aouchiche.
  • Lyon: Tousart, Terrier, Tete, Gouiri, Bard si Kone.

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a disputat in semifinalele Cupei Frantei, cand parizienii i-au zdrobit pe elevii lui Rudi Garcia cu scorul de 5-1.

Ponturi pariuri PSG – Lyon  – K-boom.

Duelul dintre PSG si Lyon pare unul dezechilibrat din punctul meu de vedere, si nu cred ca elevii lui Thomas Tuchel vor avea vreo problema in fata lionezilor. In ultimele 20 de meciuri jucate de PSG in toate competitiile, singura echipa care a reusit sa o invinga a fost Dortmund cu scorul de 2-1. Lyon nu a avut un sezon stralucit si nu cred ca va avea sanse sa o invinga pe adversara din aceasta seara. In precedentele 10 partide directe PSG conduce detasat la victorii cu scorul de 8 la 2. Lyon vine dupa 2 infrangeri consecutive, in meciuri oficiale, inainte de intreruperea competitiilor sportive din Franta. Ati jucat ceva pe acest meci? Astept in comentarii pronosticul vostru!

Pronostic PSG – Lyon: Victorie PSG – 1.53