PSG – Marseille ponturi pariuri 13.09.2020

Ponturi PSG vs Marseille

Meci tare pe Parc des Princes in runda cu numarul 3 din Ligue 1. Campioana o primeste pe Olympique de Marseille, partida urmand sa se joace duminica, de la ora 22:00. VEZI mai jos pontul pe care mizez! Cota: 2.23 la agentia de pariuri sportive online Unibet!

Ponturi PSG vs Marseille

PSG.

A debutat cu un esec in acest sezon; a pierdut cu 1-0 pe terenul nou promovatei Lens. Nu a prestat un joc foarte satisfacator, contand destul de mult si faptul ca a avut foarte multe indisponibilitati de baza.

Mbappe, Mauro Icardi, Keylor Navas, Marquinhos, Leandro Paredes si Draxler sunt in continuare indisponibili, insa Neymar si Di Maria au revenit la antrenamente si pot fi inclusi in lot.

Indisponibil in meciul de la Lens, Sergio Rico are drept de joc pentru aceasta partida si cel mai probabil se va afla in primul 11 trimis de Thomas Tuchel.

A oficializat un transfer inainte de acest meci; Alessandro Florenzi a fost imprumutat pentru un sezon.

statistici psg - marseille

Marseille.

Spre deosebire de PSG, a debutat cu un succes in acest nou sezon. S-a impus cu 2-3 pe terenul celor de la Brest (cele 3 goluri ale formatiei pregatite de Andre Villas-Boas au fost marcate de Caleta-Car (x2) si de Thauvin).

Este neinvinsa in ultimele 9 deplasari din Ligue 1 (7 victorii si 2 egaluri).

Dupa ce a absentat in meciul de la Brest, Dimitri Payet este din nou disponibil si are sanse foarte mari sa inceapa partida de duminica inca din primul minut.

Morgan Sanson a acuzat cateva probleme musculare, insa se pare ca nu e nimic grav si cel mai probabil va evolua in meciul de pe Parc des Princes. Bouna Sarr si Nagatomo nu vor juca in acest meci.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

PSG (4-3-3): Rico – Dagba, Kehrer, Kimpembe, Bernat – Herrera, Gueye, Verratti – Sarabia, Muinga, Ruiz-Atil.

Marseille (4-3-3): Mandanda – Sakai, Balerdi, Caleta-Car, Amavi – Strootman, Kamara, Sanson – Thauvin, Benedetto, Payet.

Vezi aici toate cotele pentru PSG – Marseille!

Absenti. 

  • PSG: Mbappe, Mauro Icardi, Keylor Navas, Marquinhos, Leandro Paredes si Draxler.
  • Marseille: Bouna Sarr si Nagatomo.

Istoric Confruntari Directe.

  • In 6 din precedentele 7 intalniri directe s-au marcat peste 2.5 goluri.

Ponturi pariuri PSG – Marseille – ionel_iulian94.

PSG are multe absente importante pentru acest meci si de aceea cred ca nu va reusi sa se impuna; astfel, mizez pe un x2, la o cota foarte buna oferita de Unibet: 2.08.

Marseille a debutat cu dreptul in acest nou sezon si a reusit sa plece cu toate cele 3 puncte de la Brest. Formatia oaspete are 9 meciuri consecutive fara infrangere in deplasarile din Ligue 1.

La Marseille a revenit Dimitri Payet, un jucator exponential pentru formatia antrenata de portughezul Andre Villas-Boas.

Pronostic PSG – Marseille & Cota: Sansa dubla x2 – 2.23

Click aici pentru a paria pronosticul!