PSG – Real Madrid ponturi pariuri 15.02.2022

psg real madrid ponturi pariuri

Optimile de finala ale celei mai urmarite competitii de fotbal din lume incep cu un super duel al gigantilor dintre PSG si Real Madrid. Partida tur se va juca marti de la ora 22:00 pe Parc des Princes. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 2.10 la agentia de pariuri sportive online Betano!

psg real madrid ponturi pariuri

PSG.

A castigat ultima partida jucata in Ligue 1 pe teren propriu impotriva lui Rennes, meciul terminandu-se cu scorul de 1-0.

PSG se situeaza pe primul loc in Ligue 1 si are 59 de puncte acumulate dupa 24 de meciuri disputate. A obtinut 18 victorii, 5 remize si a inregistrat o singura infrangere.

A marcat in ultimele 8 din 10 meciuri desfasurate pe teren propriu.

PSG a terminat pe locul 2 grupa din care au mai facut parte RB Leipzig, Club Brugge si Manchester City. Parizienii au incheiat la o distanta de un singur punct fata de campioana Angliei.

Gazdele din aceasta confruntare au pierdut ultimul meci jucat pe Parc de Princes in Aprilie 2021. De atunci echipa a mai jucat 22 de partide (19 victorii si 3 egaluri) si nu a pierdut niciunul (in timp regulamentar).

Real Madrid.

A remizat cu scorul de 0-0 pe teren advers in ultimul meci jucat in La Liga impotriva lui Villarreal.

Oaspetii acestei partide au marcat in ultimele 7 din 10 meciuri desfasurate pe teren advers si se afla pe primul loc in La Liga acumuland 54 de puncte dupa 24 de partide jucate. Au reusit sa obtina 16 victorii, 6 remize si au suferit 2 infrangeri.

Real Madrid a castigat grupa din care a facut parte, incheind pe primul loc, la o distanta de 5 puncte de a doua clasata, Inter.

Real Madrid a pierdut trei din ultimele 19 partide jucate pe teren advers in toate competitiile.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

PSG (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Kimpembe, Mendes; Verratti, Gueye, Wijnaldum; Messi, Mbappe, Di Maria.

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius.

Absenti:

PSG: Ramos (incert), Herrera.

Real Madrid: Mendy, Benzema (incert).

Istoric Confruntari Directe.

Ultima intalnire dintre cele doua echipe s-a terminat la egalitate cu scorul de 2-2.

Ultimele 5 confruntari directe dintre cele doua adversare s-au terminat cu peste 2.5 goluri inscrise in meci.

Ponturi pariuri PSG – Real Madrid – MRRazvan.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri onilne Betano. Acceseaza acest link pentru a afla de promotia bonus fara depunere Betano.

Echipa antrenata de Pochettino va juca o partida critica pentru club. Rezultatele lui PSG pana acum au fost bune dar lipsite de o aura pe care o echipa formata numai din super-staruri ar trebui sa o aiba.

Messi nu este inca adaptat 100% cu stilul de joc al antrenorului, despre Mbappe se zvoneste ca va pleca la Real Madrid incepand de sezonul urmator, iar situatia lui Neymar este incerta. Totusi, brazilianul s-ar putea sa joace, chiar daca nu va fi titular.

Un rezultat prost in partida tur sau eliminarea din competitie din optimi ar putea insemna chiar demiterea lui Pochettino.

Ancelotti are si el motive de ingrijorare. Talismanul lui Real Madrid, Benzema, este inca incert si nu este clar daca acesta va fi folosit in aceasta confruntare.

Real Madrid a obtinut o singura victorie (in timp regulamentar) in ultimele 5 patide jucate in toate competitiile.

PSG a ajuns la 14 partide consecutive fara infrangere in toate competitiile.

Pentru ponturi Liga Campionilor ma astept la o partida spectaculoasa si nelipsita de goluri in ambele porti, la fel cum au fost confrutnarile precedente dintre cele doua adversare.

Nu cred ca PSG va pierde acest duel al gigantilor, iar ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic PSGReal Madrid 1X & GG – Cota 2.10!