PSV – Sociedad ponturi pariuri 16.09.2021

psv sociedad ponturi pariuri

Europa League se reintoarce cu o partida foarte interesanta dintre PSV si Sociedad. Meciul se va juca joi de la ora 22:00 pe Phillps Stadium. VEZI mai jos pontul propus de mine la o cota de 1.75 la agentia de pariuri sportive online Gets Bet!

psv sociedad ponturi pariuri

PSV.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui AZ Alkmaar cu scorul de 3-0.

Leicester s-a calificat in grupele Europa League dupa ce a fost eliminata in ultimul meci al playoff-ului pentru Liga Campionilor de catre Benfica cu scorul de 2-1 la general.

Gazdele au inceput perfect acest sezon, echipa obtinand maximul de puncte dupa primele 4 partide jucate si se situeaza pe primul loc in clasament. Au marcat in 9 din ultimele 10 partide jucate acasa in toate competitiile.

Sociedad.

A castigat ultimul meci jucat in campionat impotriva lui Cadiz cu scorul de 2-0.

Sociedad si-a asigurat automat calificarea in grupele Europa League dupa ce au terminat pe locul 5 sezonul trecut de La Liga.

Oaspetii au un inceput bun de campionat intern. Echipa se situeaza pe locul 4 in clasament dupa primele 4 partide disputate obtinand trei victorii si o singura infrangere. A marcat in 8 din ultimele 10 partide jucate jucate pe teren advers.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

PSV (4-2-3-1): Mvogo; Teze, Ramalho, Obispo, Max; Gutierrez, Boscagli; Madueke, Bruma, Gakpo; Zahavi.

Sociedad (4-2-3-1): Ryan; Gorosabel, Elustondo, Le Normand, Munoz; Guevara, Merino; Januzaj, Portu, Oyarzabal; Sorloth.

Absenti:

PSV: Niciunul.

Sociedad: Niciunul.

Istoric Confruntari Directe.

Cele doua adversare se intalnesc pentru prima oara in istorie intr-o confrutnare directa.

Ponturi pariuri PSV – Sociedad – MRRazvan.

In aceasta confruntare am sa merg pe un pronostic perfect pentru biletul zilei cota mare.

Pe teren propiu PSV este o fortareata, echipa ajungand la 17 partide fara infrangere in toate competitiile. Ultimul meci pierdut de echipa a fost in Ianuarie 2021.

Sociedad este inconsistenta in meciurile din deplasare echipa castigand trei si pierzand doua din ultimele partide jucate pe teren advers. Oaspetilor le va fi cu siguranta greu sa se impuna unei adversare care se descurca excelent pe teren propiu.

Pronosticul propus de mine gaseste la agentia gets bet pariuri online.

Oaspetii vor incerca sa obtina a patra victorie consecutiva in acest meci in timp ce PSV va incerca sa o obtina pe a treia.

Pontul ales de mine poate fi combinat cu biletul zilei fotbal. Ma astept ca aceasta confruntare sa fie una echilibrata si din care Sociedad nu va fi invingatoare asa ca pariul meu va fi in consecinta.

Pronostic PSV Sociedad PSV Va Castiga Cel Putin o Repriza – Cota 1.75!