Qarabag – Kairat ponturi pariuri 21.10.2021

qarabag kairat ponturi pariuri

Qarabag o va infrunta pe Kairat Almaty in cadrul etapei a 3-a din faza grupelor Europa Conference League. Partida se va desfasura joi seara cu incepere de la ora 19.45 pe Tofiq Bahramov Stadium din Baku. Gazdele pornesc cu prima sansa in acest duel, cu o victorie vor face un pas mare catre primavara europeana.

qarabag kairat ponturi pariuri

Qarabag

In primul meci din faza grupelor a evoluat pe teren propriu in compania lui FC Basel, partida terminandu-se nedecis, scor 0-0, dar azerii au dominat copios la toate capitolele, putea obtine mai mult de un punct inca de la debut.

Si-au luat cu varf si indesat revansa in jocul urmator cand s-au impus de o maniera categorica pe terenul cipriotilor de la Omonia Nicosia, astfel cu 4 puncte pot spera la o calificare din grupa, singura infruntare cu adevarat dificila ramane pe terenul elvetienilor.

Antrenorul Qurban Qurbanov are un lot evaluat la peste 13 milioane euro, din care un singur jucator valoreaza peste un milioane, extrema dreapta Abbdulah Zoubir.

Forma azerilor in noul sezon competitional este una exclenta, inca nu au pierdut vreun meci oficial in nicio competitie, iar pe teren propriu in cele 6 jocuri nu au primit gol, la case de pariuri poti miza pe victoria sa.

Kairat Almaty

Oaspetii au debutat initial in preliminariile Champions League, competitie din care au fost eliminati de Steaua Rosie Belgrad, continuand in Europa League un singur tur, armenii de la Alashkert dovedindu-se mai puternici.

In grupele Conference League au debutat cu o remiza acasa in compania Omoniei Nicosia, pentru ca in jocul urmator Basel sa obtina o victorie, scor 4-2.

Vine dupa doua victorie in campionatul intern, 3-1 pe teren propriu cu Akzaik, respectiv un 2-1 in deplasarea de la Atkobe.

Echipe probabile si absenti.

Echipe probabile.

Qarabag (4-2-3-1): Mahammadaliyev – Huseynov, Medvedev, Medina, Bayramov – Qarayev, Andrade – Kady, Ozobic, Zoubir – Sheydayev.

Kairat (3-5-2): Pokatilov – Dugalic, Alip, Bagnack – Mikanovic, Kosovic, Polyakov, Abiken, Hovhannisyan – Alykulov, Shushenachev.

Vezi aici toate cotele pentru Qarabag – Kairat!

Absenti.

Qarabag: Badavi Huseynov, Jaime Romero – accidentati.

Kairat: nu sunt.

Istoric confruntari directe.

Este primul meci direct intre cele doua formatii.

Ponturi pariuri Qarabag – Kairat -Lily84.

Gazdele au parcurs foarte bun in acest sezon competitional, sunt asa cum spuneam fara esec pana acum toate competitiile la care au luat parte.

Mai mult pe teren propriu in cele 6 jocuri defensiva azerilor nu a cedat, chiar daca au avut parte de adversare destul de bune: Basel, Aberdeen sau AEL Limassol.

Kairat de regula este o echipa de acasa, acolo se simte in largul sau avand sprijinul fanilor sai foarte entuziasti si patimasi.

Qarabag va castiga acest duel, este echipa mai buna, mai bine organizata, omogena si de ce nu are si avantajul terenului propriu.

Iti recomand pronosticul propus de mine la casa de pariuri online Winbet. Afla din articolul Cod bonus Winbet cum poti lua bonusul maxim de aici.

Pronostic Qarabag – Kairat: victorie Qarabag cota 1.72