QPR – Derby ponturi 25.02.2020

Forma Catalin: Castigat Castigat Castigat Castigat Castigat
Statistici Catalin
Procentaj: 0%
Castigate: 0/0
Unitati: 0

Este o intalnire intre 2 formatii care au dezamagit in acest sezon si acum se afla la mijlocul clasamentului, cu sanse mici de a prinde play-off-ul, dar cu sanse mici sa pice si in zona rosie. De aceea cred ca ambele formatii vor juca fara presiune si vom avea parte de spectacol.

qpr - derby ponturi

QPR

Face un sezon modest pentru ca in 34 de runde a strans 43 de puncte si astfel este pe locul 15. A marcat 51 de goluri si a incasat 58.

Nici pe teren propriu nu a impresionat deoarece in 17 meciuri are 7 victorii, 4 rezultate de egalitate si 6 infrangeri.

Forma de moment este slaba fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 rezultate de egalitate, 2 infrangeri si o victorie.

qpr vs derby ponturi

Derby

Face un sezon neasteptat de slab pentru ca in 34 de runde a strans numai 45 de puncte si astfel este pe locul 13. A marcat 42 de goluri si a incasat 46.

In deplasare a jucat foarte slab deoarece in 16 meciuri are 2 victorii, 5 rezultate de egalitate si 9 infrangeri.

Forma de moment este decenta fiindca in ultimele 5 jocuri de campionat are 2 rezultate de egalitate, 2 victorii si o infrangere.

Vezi și pontul propus la Chelsea vs Bayern, cota 1.61!

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

QPR (4-2-3-1): Kelly – Manning, Hall, Barbet, Kane – Ball, Cameron – Chair, Eze, Samuel – Hugill.

Derby (4-2-3-1): Hamer – Bogle, Clarke, Wisdom, Forsyth – Shinnie, Bird – Waghorn, Rooney, Lawrence – Martin.

Vezi toate cotele pentru QPR vs Derby

Absenti.

Derby: Duane Holmes, Krystian Bielik, Tom Huddlestone, George Evans (accidentati).

Istoric Confruntări Directe.

  • Cele 2 formatii s-au intalnit de mai multe ori, de fiecare data in Championship. Derby sta usor mai bine la acest capitol, insa ultimele meciuri au fost foarte echilibrate. In tur a fost 1-1 la Derby.

Ponturi QPR vs Derby – Catalin.

Dupa cum spuneam si in debutul acestui articol, este o partida intre 2 formatii care nu prea mai au pentru ce sa lupte pe acest final de sezon si de aceea ma astept la un joc dezinvolt din partea amandurora.

In prezent Derby vine dupa 5 meciuri in care au marcat ambele echipe implicate si sunt sanse mari ca asta sa se intample si acum.

Din 17 partide pe teren propriu ale lui QPR, doar in 2 nu s-au marcat cel putin 2 goluri, acelasi lucru intamplandu-se si in cazul deplasarilor lui Derby. De aceea cred ca sunt sanse mari sa se inscrie cel putin 2 goluri, dar cel mult 4.

Pronostic & Cota: 2-4 goluri – 1.55

Pariază pontul Aici!

Leave a Comment: