Racing Club – Boca Juniors ponturi pariuri 31.05.2021

ponturi fotbal

In Argentina avem in semifinalele Copa de la Liga Profesional un duel interesant intre Racing Club si Boca Juniors, ora de start fiind 21:00. Citeste cateva date statistice si vezi pontul pe care il propun.

Date statistice

Copa de la Liga Profesional este de fapt play-off-ul pentru titlu in Argentina. In sezonul regulat Racing Club a terminat pe locul 4 in Grupa A, in timp ce Boca Juniors a fost a doua in Grupa B.

Racing Club a trecut in sferturi de Velez Sarsfield, castigatoarea Grupei B, dpa 0-0 la finalul timpului regulamentar si victorie la loviturile de departajare.

Boca Juniors a avut de asemenea nevoie de lovituri de departajare pentu a trece de River Plate, scorul fiind 1-1 dupa 90 de minute.

Ultimele intalniri directe au avut loc in noiembrie 2020 in sferturile de finala ale Copa Libertadores. Racing Club s-a impus cu 1-0 in mansa tur, Boca Juniors a castigat in returul cu 2-0 si a mers in semifinale.

Ambele echipe vin dupa victorii cu 3-0 in actuala editie a Copa Libertadores, rezultate prin care au trecut de faza grupelor.

Racing Club este fara gol primit in ultimele 6 meciuri oficiale, in timp ce Boca Juniors are 9 din ultimele 10 meciuri oficiale fara GG si cu cel mult doua goluri la final.

Cote Racing Club – Boca Juniors
1X2
3.753.202.05

Pronostic Racing Club – Boca Juniors propus de K-boom.

PronosticCotaAgentieBonus
Boca Juniors se califica1.60Betano1.000 RON!