Randers – CFR Cluj ponturi pariuri 25.11.2021

randers cfr cluj ponturi pariuri

Ne așteaptă un duel foarte important pe Cepheus Park, din Raders, acolo unde formația cu același nume urmează să primească vizita clujenilor. Pentru a spera în continuare la o calificare în play-off-ul Conference League, CFR este obligată să câștige acest joc. Lovitura de start va avea loc la ora 22:00.

randers cfr cluj ponturi pariuri

Randers

Danezii se situează în prezent pe poziția a 3-a, cu 4 puncte obținute. Toate cele 4 dispute de până acum s-au terminat la egalitate. Atât pe plan ofensiv, cât și defensiv, danezii au punctat/cedat 7 goluri.

Randers traversează o perioadă foarte bună, având o singură înfrângere suferită în ultimele 10 dispute. În ultima partidă din campionat, aceștia au defilat în fața celor de la Velje, reușind să se impună cu scorul de 4-1.

Alhaji Kamara este golgheterul echipei. Acesta a fost titularizat în 13 rânduri până acum, timp în care a punctat de 6 ori. Se anunță un duel destul de dificil pentru defensiva clujenilor. „Caii” danezi au punctat cel puțin o dată în ultimele 10 confruntări.

CFR Cluj

Ardelenii au șanse infime de a se califca în fazele superioare ale acestei competiții. Deși părea o grupă destul de accesibilă, CFR este lanterna roșie din grupa D, având un singur punct obținut până acum.

Au remizat cu Randers, scor 1-1, dar au pierdut în prima manșă cu Jablonec, respectiv în ambele jocuri cu AZ Alkmaar. Forma de moment este foarte bună, aceștia având 3 victorii consecutive, două în campionat și una în amicalul susținut contra celor de la Unirea Dej, scor 1-0.

Trupa antrenată de Dan Petrescu a reușit să puncteze minim o dată în 5 din ultimele 6 confruntări. Au o medie generală de 1,30 goluri înscrise pe partidă. Totuși, în primele 4 jocuri din grupă, Deac&Co au punctat o singură dată.

Echipe probabile și absenți

Echipe probabile

Randers: Carlgren – Kopplin, Piesinger, Graves , Bundgaard – Ankersen, Johnsen, Hammershoy-Mistrati, Kehinde – Kamara, Brock-Madsen

CFR Cluj: Hindrich – Manea, Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu, Boateng, Deac – Omrani, Debeljuh, Păun.

Absenți

Randers:
CFR Cluj:

Istoric confruntări directe

După cum am menționat puțin mai sus, cele două au remizat în prima manșă, scor 1-1. Kamara a deschis scorul pe finalul primei reprize, în timp ce Petrila a reușit în a 2-a parte să restabilească egalitatea (minutul 68). Acesta este singurul duel direct.

Ponturi pariuri – Randers vs CFR Cluj – Cinculescu Andrei

La jocul de astăzi am ales să investesc într-un combo: 12&Sub 4,5 goluri. Acest pronostic poate fi găsit în oferta celor de la betano. Vă recomand să accesați și celelalte articole din secțiunea ponturi pariuri.

Revenind la acest duel, niciuna dintre formații nu își mai poate permite niciun pas greșit. Chiar dacă ambele au nevoie de victorie, mă aștept la un joc cu destul de puține reușite. Randers deține o medie de puțin peste un gol cedat pe partidă, în timp ce la CFR cunoaștem deja preferințele de joc ale „bursucului”.

Am uitat să menționez un aspect extrem de important. În cazul în care Jablonec va produce surpriza în fața olandezilor din Alkmaar, atât Rangers, cât și CFR sunt automat eliminate din calculele pentru un loc de de play-off.

Pronostic Randers – CFR Cluj & Cota: 12&Sub 4,5 goluri – 1.52