Randers – Leicester ponturi pariuri 24.02.2022

randers leicester ponturi pariuri

Luna februarie ne aduce fazele eliminatorii din noua competie infiintata de UEFA, Conference League, iar meciurile spectacol revin, colega de grupa a celor de la CFR Cluj, Randers, primind vizita englezilor de la Leicester, in returul saisprezecimilor.

Partida se va disputa pe Cepheus Park din Randers, incepand cu ora 19:45, fiind arbitrata de bosniacul I. Peljto.

randers leicester ponturi pariuri

Urmariti analiza partidei, pontul propus la casa de pariuri Maxbet si accesati sectiunea cod bonus Maxbet!

Randers

Randers a jucat in grupa D a Conference League, alaturi de Alkmar, Jablonec si CFR Cluj, grupa din care s-a calificat dupa ce a obtinut pozitia secunda cu 7 puncte, avand marcate 9 goluri si incasate tot 9.

In campionatul intern, Randers ocupa pozitia a 6-a, avand disputate 18 partide, in care au obtinut 28 de puncte, cu 23 de goluri marcate si 20 incasate. Au o diferenta de 8 puncte fata de liderul Copenhaga.

Au disputat doar 2 jocuri oficiale in acest an 2022, fiind invinsi in ambele meciuri, 1-4 in turul cu Leicester si 0-1 la reluarea campionatului intern de catre Viborg.

Leicester

Leicester vine din competitia superioara, Europa League, unde a facut parte din grupa C, alaturi de Spartak Moscova, Napoli si Legia. Au incheiat grupa pe pozitia a 3-a, cu 8 puncte in cele 6 partide jucate, marcand 12 goluri si incasand 11.

In campionatul intern, Leicester nu merge prea bine, ocupand pozitia a 11-a, dupa 23 de jocuri disputate, cu 27 de puncte, fara sa aiba prea mari sanse la locurile de cupa europeana pentru viitorul sezon.

In ultimele 3 jocuri oficiale, Leicester are o remiza, 2-2 cu West Ham, victoria din tur 4-1 cu Randers si o infrangere, 2-1 cu Wolves in ultima etapa de campionat.

Echipe probabile si absenti

Echipe probabile

Randers (4-4-2): Carlgren – Kopplin, Piesinger, Graves, Kallesoe – Ankersen, Lauenborg, Jonsen, Kehinde – Kamara, Hammershoy-Mistrati

Leicester (4-3-3): Schmeichel -Amartey, Soyuncu, Vestergaard, Albrighton – Tielemans, Ndidi, Dewsbury-Hall – Lookman, Daka, Barnes

Absenti

Randers: Kabongo

Leicester: Bertrand, Castagne, Evans, Fofana, Justin, Vardy

Istoric confruntari directe

Partida tur s-a incheiat cu victoria favoritilor de la Leicester, scor 4-1, golurile fiind marcate de Ndidi, Barnes, Daka si Dewsbury pentru gazde si Hammershoy pentru danezi. Partida a fost dominata copios de Leicester, fiind superiori la toate punctele statistice importante.

Randers – Leicester ponturi pariuri – Paul0722

Pariati pronosticul propus pentru acest joc cat si biletul zilei cota 2 oferit de tipserii nostri!

Randers nu are prea mari sperante in a se califica mai departe, dar va incerca sa ofere fanilor un joc spectaculos, sa inscrie goluri si chiar sa si castige acest joc, mizand pe relaxarea adversarilor.

Leicester nu va avea mari probleme in a se califica, probabil va odihni cativa jucatori importanti, dar isi doresc sa mearga cat mai departe in aceasta competitie.

Consider ca va fi un joc frumos, deschis oricarui rezultat, Leiceste fiind favoriti si de aceasta data, dar gazdele nu vor sa piarda in fata propriilor fani.

Pronostic Randers – Leicester: GG si P 7.5 cornere – COTA 2.07!