Rapid – Chindia ponturi pariuri 18.07.2021

Forma ionel_iulian94: Pierdut Pierdut Castigat Castigat Castigat
Statistici ionel_iulian94
Procentaj: 61.4%
Castigate: 35/57
Unitati: 151

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa mai multi ani de suferinta, Rapid este din nou pe prima scena a fotbalului romanesc. Duminica, de la ora 21:30, formatia bucuresteana o va intalni pe Chindia Targoviste, ocupanta locului 7 a sezonului precedent de Liga 1. Urmareste acest articol pentru a afla mai multe informatii despre acest joc! VEZI si pontul pe care ti l-am propus!

rapid chindia ponturi pariuri

Rapid.

Are statutul de nou promovata. A ajuns pe prima scena a fotbalului romanesc dupa ce in sezonul precedent de Liga 2 s-a clasat pe pozitia a 2-a (promovare directa).

Mihai Iosif a ramas la carma echipei, insa s-au produs schimbari importante la nivelul lotului de jucatori. Au fost aduse nume importante, precum: Sapunaru, Junior Morais, Dragos Grigore, Claudiu Belu, Nicolae Carnat, Romario Moise, Crepulja si Alexandru Albu.

Antonio Sefer nu va putea evolua in acest joc deoarece este in lotul Romaniei la Jocurile Olimpice.

Chindia.

In sezonul precedent de Liga 1 a avut evolutii foarte bune, ratand „la mustata” calificarea in play-off. In play-out a fost cea mai buna echipa, reusind sa termine pe locul 7 (primul loc din play-out) cu un total de 36 de puncte, cu 4 mai mult decat ocupantele urmatoarelor trei pozitii.

La fel ca in editia precedenta de Liga 1, Emil Sandoi va conduce echipa de pe banca. Dar, la nivelul lotului de jucatori s-au facut schimbari semnificative; au fost adusi Rumbullaku, Baxevanos, Suciu, Cabuz, Popadiuc, Marian Serban si Razvan Matis. De asemenea, au ramas si Paul Iacob, Marco Dulca si Tiberiu Capusa.

La capitolul plecari, printre cele mai importante nume care au parasit clubul ii regasim pe: Aioani, Denis Dumitrascu, Pitian, Rata, Berisha si Yameogo.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Rapid (4-2-3-1): Moldovan – Belu-Iordache, Sapunaru, Grigore, Morais – Crepulja, Albu – Carnat, Rares Ilie, Hlistei – Balan.

Chindia (4-4-2): Cabuz – Capusa, Celea, Baxevanos, Rumbullaku – Negut, Suciu, Iacob, Serban – Florea, Popa.

Absenti.

  • Rapid: Sefer.
  • Chindia: Dulca.

Istoric Confruntari Directe.

  • Se intalnesc pentru prima data.

Ponturi pariuri Rapid – Chindia – ionel_iulian94.

Ma astept la o partida lipsita de spectaculozitate si eficienta la finalizare si, ca urmare, din rubrica ponturi si pariuri pe goluri, mizez pe faptul ca NU vom avea gol inscris in ambele reprize.

Pentru ca sa se inscrie in cel mult o repriza, cota este 1.65 la agentia 888Sport.

Chindia este recunoscuta ca fiind o echipa care nu prea se arata la joc, care marcheaza putin si rar, dar in acelasi timp si primeste gol foarte greu.

Nici formatia bucuresteana nu cred ca va fi foarte activa in joc, considerand ca prioritar pentru aceasta este sa debuteze cu dreptul si tocmai de aceea cred ca ar multumi-o si o remiza alba.

Pronostic Rapid – Chindia & Cota: Gol in ambele reprize – NU – 1.65

Leave a Comment: