Rapid – U Craiova 1948 ponturi pariuri 17.05.2021

rapid u craiova 1948 ponturi pariuri

Penultima runda din Play-Off-ul Ligii 2 din Romania, ni le aduce fata in fata pe Rapid si U Craiova 1948, doua echipe care se afla in lupta directa pentru ocuparea primei pozitii din clasamentu. Oare va reusi Rapid sa ii depaseasca pe olteni!?

rapid u craiova 1948 ponturi pariuri

K-boom v-a pregatit un pont combinat foarte interesant cu cota 1.65 pe care il va juca la Superbet.

Rapid.

Vine dupa o victorie de moral obtinuta impotriva banatenilor de la Poli, cu scorul de 1-0, tanarul Antonio Sefer fiind calaul alb-violetilor. Cand spun calau ma refer la faptul ca acesta a mai inscris impotriva acestora si in partida din tur. Se afla in continuare in spatele adversarei din aceasta seara la doar un punct distanta fata de aceasta, punct ce le trebuie visiniilor pentru a avea garantata promovarea in Liga 1.

Are o singura infrangere in ultimele 4 etape jucate, cea din meciul cu Dunarea Calarasi, cu scorul de 3-2. Este neinvinsa pe teren propriu in acest Play-Off, avand 3 victorii si un rezultat de egalitate.

Catalin Hilistei este cel mai bun marcator al echipei, acesta reusind sa o „bage in ate” de 14 ori.

U Craiova 1948.

A reusit sa promoveze dupa 10 ani de seceta, in care a lipsit din prim planul Ligii 1. Chiar daca la un moment dat a trecut printr-o perioada destul de slaba, se pare revenirea lui Trica pe banca oltenilor a fost de bun augur, acesta dandu-le un „boost” de moral de care jucatorii aveau nevoie.

Detine cea mai buna defensiva din acest Play-Off, incasand doar 6 goluri, fapt ce a fost decisiv in multe meciuri. A suferit o singura infrangere in cele 8 partide jucate, cea cu Poli Timisoara.

Cel mai prolific jucator al alb-albastrilor este Claudiu Balan, care a marcat de 8 ori, iar din urma vine italianul Andrea Compagno.

Echipe Probabile și Absenți.

Echipe Probabile:

Rapid (4-2-3-1): Moldovan – Voicu, Nastos, Dandea, Goge – Costin, Barbu – Sefer, Panoiu, Hlistei – Balan.

U Craiova 1948 (4-4-1-1): Enache – Negru, Gugu, Ispas, Huyghebaert – Munteanu, Baeten, Albu, Voicu – Ciolacu – Compagno.

Absenti.

  • Rapid: Nu este cazul.
  • U Craiova 1948: Nu este cazul .

Istoric Confruntari Directe.

  • Ultima partida directa s-a jucat in turul Play-Off-ului, iar alb-albastri au reusit sa se impuna la lilmita, cu scorul de 1-0.

Ponturi pariuri Rapid – U Craiova 1948 – K-boom.

In aceasta zi de miercuri vom avea parte de 3 meciuri din Play-Off-ul ligii secunde, dar mi-a atras atentia in special acest duel pentru ocuparea fotoliului de lider, in care gazdele sunt obligate sa obtina cel putin un punct pentru a fi siguri de promovare . Ma astept ca oltenii sa fie sub euforia reusitei de a promova si sa nu se mai concentreze foarte mult asupra acestui derby, asa ca am mers pe un pronostic combinat in care gazdele nu trebuie sa piarda si sa nu se marcheze mai mult de 3 goluri.

Rapidistii sunt neinvinsi in cele 4 partide jucate pe teren propriu, si o singura data am avut parte mai mult de 3 goluri. Alb-albastri au reusit sa castige doar cu Csikszereda in deplasare, fapt ce ne da sperante mari si creste probabilitatea de reusita a pronosticului, iar in toate aceste partide s-au marcat sub 3.5 goluri. De asemenea va puteti alege din diversitatea de ponturi pariuri pentru azi date de colegii mei pentru a face un bilet pe aceasta zi.

Pronostic Rapid – U Craiova 1948: 1X si Sub 3.5 goluri in meci – 1.65.